Η hairstylist της Zendaya κάνει αυτό το τρικ με το… χαρτόνι στα μαλλιά της!

Η Zendaya είναι το κορίτσι με τα πιο υπέροχα μακιγιάζ και μαλλιά πάνω στον beauty κόσμο. Γιατί αρκεί να ακολουθείς εκείνη και μόνο εκείνη και θα έχεις μπόλικη έμπνευση για το τι μπορείς να κάνεις και στο δικό σου… κεφάλι. Πολλά από τα looks με τα οποία τη βλέπεις τα κάνει η ίδια στον εαυτό της (έχει φοβερά skills) αλλά και πολλά από αυτά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το glam squad της.

Σε αυτό το squad ανήκει και η hair stylist Jennifer Yepez η οποία συνεργάζεται επίσης με τις Salma Hayek, Bella Hadid και Emily Ratajkowski και η οποία εφαρμόζει αυτό το trick στα μαλλιά της Zendaya και όχι μόνο: όταν θέλει να βεβαιωθεί ότι ένα χτένισμα που κάνει θα κρατήσει σε ένα big event χρησιμοποιεί χαρτόνι (ναι, χαρτόνι!).

“Κόψε ένα κομμάτι χαρτόνι και αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου και κάνεις το styling που θες, στερέωσε αυτό το κομμάτι με ένα τσιμπιδάκι πάνω στα μαλλιά σου και στο σημείο που πρέπει. Αφού ολοκληρώσεις με το μακιγιάζ σου, αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια με το χαρτόνι και είσαι έτοιμη!”, είπε σε συνέντευξή της στο E! Online. Το συγκεκριμένο tip είναι τέλειο αν πρόκειται να κάνεις vague και θέλεις να διατηρήσεις αυτά τα κύματα που θα δεις παρακάτω!

Bombshell @madison.headrick last night for @voguemagazine X @dirtylemon 💥 Makeup @kdeenihan Hair by #jenniferyepez using @kerastase_official 💥 #madisonheadrick #kerastase #glossyhair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Yepez (@jennifer_yepez) στις

Read More

And More