Hello Sunshine! Εντοπίσαμε την πιο sexy συλλογή μακιγιάζ γι’αυτό το καλοκαίρι!

Παραδέξου το: όλες μας έχουμε ζηλέψει τα μαυρισμένα πόδια των μοντέλων ή τις sexy λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά ή στα κόκκαλα του λαιμού. Και είναι κάτι που όλες θα θέλαμε να έχουμε όσο πλησιάζει η πιο ωραία- ξεσηκωτική- ερωτική εποχή του χρόνου: το καλοκαίρι!

Good news! Εντοπίσαμε εκείνη την ultra sexy σειρά μακιγιάζ με bronzers, λάμψεις και ένα προϊόν για super μαυρισμένα πόδια και δεν μπορούμε παρά να την μοιραστούμε μαζί σου! Πρόκειται για την σειρά Hello Sunshine από την ARTDECO με προϊόντα που υπόσχονται να σε κάνουν κέντρο της προσοχής αυτό το καλοκαίρι.

Παρακάτω σου έχουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα, ότι δηλαδή βάλαμε και στα δικά μας νεσεσέρ!

Bronzing Powder Compact long- lasting

Η εξαιρετικά, ελαφριά Bronzing Powder Compact long – lasting χαρίζει φρέσκο, ηλιοκαμένο look με μεγάλη διάρκεια. Χάρη στην απαλή, μεταξένια υφή που διαθέτει απλώνεται ευχάριστα & αναμιγνύεται εύκολα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα. Με συνδυασμό δύο αποχρώσεων η Bronzing Powder Compact long – lasting είναι ιδανική για ομοιόμορφη, μαυρισμένη & αψεγάδιαστη όψη. Διατίθεται σε νέα συσκευασία και σε τέσσερις αποχρώσεις (Νο. 30 – terracotta, No. 50 – almond, No. 80 – Natural και No. 90 – Toffee), με το σχήμα του ήλιου αποτυπώνεται πάνω στην πούδρα.
Η κλινικά ελεγμένη Bronzing Powder Compact long – lasting είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και διατίθεται επίσης σε συσκευασία refill. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα & parabens.

Limited edition sun blusher

To limited- edition Sun Blusher διαθέτει υψηλή απόδοση χρώματος & εξαιρετική διάρκεια. Οι τρεις απαλές αποχρώσεις συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους και χαρίζουν στα ζυγωματικά διακριτική λάμψη υγείας. Η ελαφριά υφή του χαρίζει απαλή και άνετη εφαρμογή, αφήνοντας ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα. Το Sun Blusher δεν περιέχει λανολίνη, paraben και άρωμα και διατίθεται σε μοντέρνα συσκευασία με το σχήμα του ήλιου να αποτυπώνεται πάνω στο προϊόν.

Golden Bronze Oil Drops

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα γίνεται ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ με το νέο, limited edition Golden Bronze Oil Drops. Σε απαλή, bronze απόχρωση καλύπτει μικρές ατέλειες για λεία και ομοιόμορφη όψη,με ηλιοκαμένη, καλοκαιρινή λάμψη. Με απαλή υφή που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στην επιδερμίδα ευχάριστη αίσθηση. Η σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικά έλαια περιποιείται την επιδερμίδα. Το έλαιο bisabolol απαλύνει, ενώ τα εκχυλίσματα από έλαιο jojoba κάνουν την επιδερμίδα απαλή & ελαστική.
Πώς το χρησιμοποιείς: Ανακίνησε καλά το προϊόν πριν τη χρήση. Άπλωσε στην επιθυμητή περιοχή με κυκλικές κινήσεις και άφησε να απορροφηθεί για μερικά δευτερόλεπτα. Για όμορφες, bronze πινελιές το Golden Bronze Oil Drops μπορεί να εφαρμοστεί και στις άκρες των μαλλιών. Αφαιρείται πανεύκολα με ζεστό νερό & σαμπουάν.

Μάτια και χείλη

Εκτός από τα bronzers που είδες παραπάνω και θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα, το συλλεκτικό μακιγιάζ της ARTDECO, Hello Sunshine, περιλαμβάνει τρία ακόμη προϊόντα που θα απογειώσουν το sexiness σου. Πιο συγκεκριμένα:

– Το μεγάλης διάρκειας Long- wear Lip Color που εγγυάται έντονη απόδοση χρώματος και βελούδινο τελείωμα στα χείλη. Το κραγιόν διαθέτει ενυδατική σύνθεση για γεμάτα, απαλά χείλη και διακριτικό άρωμα βανίλια ενώ διατίθεται σε τρεις limited edition αποχρώσεις της συλλογής «Hello Sunshine» (Νο. 50 «rich desert sand», απαλό nude – Νο. 54 «rich papaya», φωτεινό πορτοκαλί και Νο. 57 «rich coralle rose”, διακριτικό ροζ) για σαγηνευτικά, λαμπερά χείλη.
– Η High Performance Eyeshadow Stylo που είναι ιδανική για γρήγορα smokey eye look. Χρησιμοποιείται ως σκιά, highlighter, eyeliner & μολύβι ματιών χαρίζοντας υψηλή απόδοση χρώματος, διαρκεί για πάνω από 10 ώρες και διαθέτει ενσωματωμένη ξύστρα. Οι τέσσερις limited edition αποχρώσεις της συλλογής Hello Sunshine είναι: Ζεστά καφέ Νο. 24 «antique bronze» και Νο. 27 «soft golden rush» που αντανακλούν το φως του ήλιου και έντονα μπλε No. 56 «deep ocean» και Νο. 62 «Caribbean sea» που παραπέμπουν σε τιρκουάζ νερά.
– Η νέα Long Lashes Mascara σε μοντέρνα, ροζ – χρυσή συσκευασία εγγυάται τέλεια διαχωρισμένες και με εξαιρετικό μήκος βλεφαρίδες. Διατίθεται σε μαύρη απόχρωση και είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και βιταμίνη Ε, που ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες.
Το ερωτευτήκαμε! Το τέλειο προϊόν για super sexy μαυρισμένα πόδια!


Το task είναι το εξής: θέλεις να βάλεις το αγαπημένο σου hot pants ή το κοντό φόρεμά σου αλλά τα πόδια σου είναι πολύ λευκά! Λοιπόν, αυτό το προϊόν είναι το απόλυτο must και από την πρώτη στιγμή που το ανακαλύψαμε δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ! Ο λόγος για το Spray on Leg Foundation, για ελκυστικά, μαυρισμένα πόδια. Το spray μαυρίσματος καλύπτει μικρές ατέλειες και ανομοιομορφίες, στεγνώνει γρήγορα, αντέχει στο νερό και διαρκεί για πολλές ώρες. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το Spray On Leg Foundation διατίθεται σε μία νέα απόχρωση Νο. 01 «soft caramel» και στις υπάρχουσες απόχρωσεις Νο. 03 «sand» & No. 05 «sun tan».

Με αυτά τα προϊόντα μπορείς να πεις Hello Sunshine χωρίς κανένα άγχος για την λευκή σου επιδερμίδα! Θυμήσου: θα τα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών από την ARTDECO!

Read More

And More