Horror story: τι μπορεί να σου συμβεί αν πάρεις πολύ φτηνό πιστολάκι μαλλιών!

Αν νομίζεις ότι είχες μια κακή εβδομάδα μάλλον δεν έχει φτάσει στα αυτιά σου αυτή η τρομακτική beauty ιστορία. Επίσης, αν αυτή την περίοδο ψάχνεις να αγοράσεις ένα καλό και πολύ φτηνό πιστολάκι μαλλιών θα αναθεωρήσεις. Γιατί θα διαπιστώσεις ότι δύο τέτοια… πολύ δεν σετάρονται εύκολα (το πολύ καλό δεν γίνεται να είναι πολύ φτηνό και το αντίστροφο).

Κάνοντας focus στην beauty είδηση: η Erika Augthun Shoolbred έγινε γνωστή μέσα από την τραγική beauty ιστορία της. Η ίδια αγόρασε από το amazon ένα πολύ φτηνό πιστολάκι μαλλιών της εταιρίας OraCorp το οποίο της κόστισε μόλις 30 δολάρια και το οποίο εξερράγη! Yeap!

H ίδια ανέβασε βίντεο στα social της και έγραψε “Μιλώντας για μια bad hair day! Το πιστολάκι που μόλις αγόρασα από το Amazon εξερράγη και μου άφησε ένα ελαφρώς καμένο χέρι και μια πολύ άσχημη μυρωδιά στο μεγάλο μπάνιο!”.

Ευτυχώς το Amazon κινήθηκε πολύ γρήγορα και κατέβασε το προϊόν από το site αμέσως. Εν τω μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος παραλίγο να πάθει ζημιά από πιστολάκι της εταιρίας OraCorp και το μάθημα που παίρνουμε είναι το εξής: ότι πληρώνεις, παίρνεις! Ωστόσο, γα να μην γενικεύουμε αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές κάνω παράλληλα ένα beauty ρεπορτάζ για το πώς μπορείς να βρεις ένα πραγματικά καλό πιστολάκι!

 

Read More

And More