Hot μυστικό! Πώς η Jennifer Aniston κάνει αυτές τις γωνίες χωρίς bronzer!

Ένα από τα πράγματα που ήταν πολύ, πολύ εντυπωσιακά στα προχθεσινά Golden Globes ήταν και αυτό το ηλιοκαμμένο δέρμα της Jennifer Aniston με τις έντονες γωνίες που έδειχναν πολύ, πολύ sexy τελικά. Και αν με ρώταγες πώς έγιναν θα σου έλεγα να κάνεις τον εξής απλό συνειρμό: γωνίες+ ηλιοκαμμένο= bronzer.

Αλλά να που αυτές οι γωνίες της Jennifer Aniston δεν έγιναν με bronzer αλλά με έναν συνδυασμό τριών διαφορετικών make up, όπως αποκάλυψε η Angela Levin, προσωπική make up artist της Aniston για χρόνια που έκανε και το μακιγιάζ της ηθοποιού στην ταινία Cake.

Και να τι είπε για το contouring με make up (και ξαναλέω: ΟΧΙ BRONZER)!

“Οι φωτοσκιάσεις που γίνονται με προϊόντα σε πούδρα μπορεί να έχουν ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα, αλλά τα προϊόντα σε υγρή μορφή, όπως τα make up, εστιάζουν στα κόκαλα και εξασφαλίζουν ένα πιο φυσικό χρώμα και αποτέλεσμα.”, είπε η Levin.

Και τώρα σημείωσε τα βήματα για να το αντιγράψεις κι εσύ: Αρχικά, χρησιμοποίησε ένα πινέλο make up και την πιο σκούρα απόχρωση του make up Chanel Perfection Lumiere για να σχηματίσει το περίγραμμα του προσώπου και τα ζυγωματικά.
Έπειτα, άπλωσε ένα make up στον τόνο της επιδερμίδας της σε όλο το πρόσωπο και το έκανε προσεκτικά blending (δηλαδή το ένωσε) με το πιο σκούρο make up στις άκρες του προσώπου, χωρίς όμως να πατάει πάνω στο σκούρο. Σε επόμενο βήμα, τοποθέτησε ένα ανοιχτόχρωμο make up (ανοιχτή μπεζ- ροζ απόχρωση) στην κορυφή της μύτης, στα κόκαλα των φρυδιών, ψηλά στα ζυγωματικά και στο πηγούνι. Αυτό το ανοιχτόχρωμο make up λειτούργησε ως highlighter.
Τέλος, το contouring ολοκληρώθηκε με το ρουζ Chanel Cream Blush, απόχρωση Intonation ακριβώς πάνω στα μήλα για να δώσει αυτή η λάμψη και το χρώμα της υγείας!

Ερώτηση: εσύ κάνεις contouring; Αν όχι, δεν έχεις ιδέα πόσο πιο διαφορετικό θα δείξει το πρόσωπό σου. Μια καλή αρχή θα ήταν να δεις το video εδώ με τον Φρέντυ Καλομπράτσο και να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας!

Read More

And More