10 ιδέες για να χτενίσεις τα μαλλιά σου στη θάλασσα!

Έρχονται εκείνες οι δύο αγαπημένες μας συλλαβές: Σου-κού. Που ακολουθούνται από τρεις άλλες αγαπημένες μας: θά-λα-σσα! Και το να χαζεύω εικόνες από παραλίες, μαγιό και κορίτσια με τέλεια μαλλιά στην παραλία είναι το μυοχαλαρωτικό μου στο τέλος μιας πολύ έντονης εβδομάδας που με βάζει και σε weekend mood και μου βάζει ιδέες για το πώς θα κάνω και τα δικά μου μαλλιά στην θάλασσα ή πώς θα κάνουμε τα δικά μας μαλλιά στη θάλασσα! Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει τα αγαπημένα μου hair looks για παραλία. Scroll down και αντίγραψε!
PS: Τελικά και σε εκείνες τις (μυο)χαλαρωτικές στιγμές έχω στο μυαλό μου εσένα!


Το top knot είναι πάντα η τέλεια λύση γιατί είναι και εύκολο και όταν τα αφήσεις κάτω αφού στεγνώσουν θα έχεις δημιουργήσει τα τέλεια beach waves! Όμως, για να το διαφοροποιήσεις από τα υπόλοιπα looks παραλίας, πιάσε το top knot σου όσο πιο κοντά στο μέτωπο μπορείς!


Για έναν λόγο οι διπλές πλεξίδες είναι sexy! Ξεκίνησέ τις από το ύψος του αυτιού και δημιούργησε έναν ελαφρύ όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού κάνοντας και την φράντζα σου λίγο πιο πλάγια απ’ ότι συνήθως. Αυτό θα σου χαρίσει πόντους sexiness!


Πριν φύγεις από το σπίτι σου φια την παραλία βάλε ένα μαντήλι στην τσάντα σου το οποίο θα αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Εδώ βλέπεις έναν από αυτούς ενώ παρακάτω έχουμε αρκετές ακόμη ιδέες! Φρόντισε μόνο να μην καλύπτεις με το μαντήλι το μέτωπό σου γιατί υπάρχει πάντα ο παράγοντας ηλιοθεραπεία.


Αν δεν κάνεις πλεξίδα ψαροκόκαλο στην θάλασσα τότε… που; Αν σου φαίνεται αρκετά δύσκολη να την πετύχεις κάνε είτε μια γαλλική είτε μια κλασική πλεξίδα.
How to: δες εδώ πώς γίνεται βήμα- βήμα η πλεξίδα ψαροκόκαλο!


Δώσε extra ενδιαφέρον στο hun σου (aka half bun) κάνοντας mini cornrows, δηλαδή μικρά πλεξιδάκια που εφάπτωνται του τριχωτού.


Δύο γαλλικές πλεξίδες θα σε κάνουν να δείχνεις cute και sexy μαζί!


Όσο κάνεις ηλθιοθεραπεία πλέξε μικρά κοτσιδάκια στα μαλλιά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ενδιαφέρον και θα δώσει και ένα χίπικο touch στην εμφάνισή σου που μας αρέσει πολύ!


Πιάσε ένα top knot χαλαρό και πρόχειρο και στόλισέ το με ένα μαντήλι κοντά στο μέτωπο!


… Ή μπορείς να κάνεις ένα top knot και να δέσεις το μαντήλι πάνω στον κότσο!


Last but not least: αυτό το θέμα με τα περίπλοκα- όχι- για- μένα χτενίσματα δεν θα γινόταν αν δεν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτό το post τα beach waves (τέθηκε όρος από την Ξένια, aka Ιωάννου, aka διευθύντρια του TLIFE). Δεν θα διαφωνήσω! Εκείνοι οι κυματισμοί που αποκτούν τα μαλλιά μας αφού στεγνώσουν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα είναι το πιο sexy-καλοκαιρινό-αξεπέραστο χτένισμα που θα δεις στην παραλία. Και το καλύτερο part: δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις καθόλου γι’αυτό!

Read More

And More