Beauty bloggers πρωταγωνιστούν στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους κάτω των 30!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Forbes δημοσιεύει τη λίστα 30 Under 30 με τους 30 πιο πλούσιους κάτω των 30 σε όλο τον κόσμο. Πέρυσι στις πρώτες θέσεις κινούνταν η Chiara Ferragni (από την οποία yeah! yeah! yeah! έχω πάρει συνέντευξη εδώ!) καθώς και πολλές ακόμη fashion και travel bloggers.

Φέτος, φαίνεται πως το σκηνικό έχει αλλάξει αρκετά. Βεβαίως, πρωταγωνιστές της λίστα παραμένουν διάσημοι του διαδικτύου (είναι οι νέοι διάσημοι!) αλλά beauty bloggers αυτή τη φορά.

Στις πρώτες θέσεις της λίστας είναι η Kylie Jenner η οποία έγινε κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερη χάρη στα Lip Kit της αλλά και ο James Charles, το νέο πρόσωπο της CoverGirl, η Bethany Mota αλλά και κάποιους δημιουργούς νέων brands που ξεκίνησαν δειλά- δειλά και κατέληξαν να είναι οι πιο πλούσιοι κάτω των 30 χάρη σε μερικά κραγιόν και βερνίκια.


Συμπέρασμα: αν θες να γίνεις η δεύτερη πιο πλούσια της οικογένειάς σου (βλ. Kylie Jenner σε σχέση με την Kim Kardashian) θα πρέπει να μην υποτιμήσεις ποτέ ξανά την ομορφιά! Ή καλύτερα: πρέπει να πάρεις σοβαρά την ομορφιά, έτσι κι αλλιώς. Γιατί να που τελικά πάει χέρι- χέρι με την εξυπνάδα και μπορείς να είσαι και το ένα και το άλλο (και στη λίστα του Forbes στο τέλος της ημέρας)!

PS: Εν τω μεταξύ ευελπιστώ να πάρω συνέντευξη στην Kylie Jenner (στα resolutions του ’17!)

Read More

And More