10 λόγοι γιατί να εντάξεις το NIVEA Protect & Care στην καθημερινότητά σου!

Ως beauty editor η αγαπημένη γωνία του σπιτιού μου εννοείται πως είναι το boudoir μου! Αλλά για να κερδίσει ένα προϊόν θέση στο boudoir μου υπάρχουν κάποια αυστηρά κριτήρια και κυρίως, θα πρέπει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και να έχει γίνει μέρος του καθημερινού μου beauty routine μου οπότε (ΚΑΙ) για πρακτικούς λόγους παίρνει εξέχουσα θέση στο boudoir μου.

Ότι ακριβώς συνέβη και με το ολοκαίνουριο αποσμητικό NIVEA Protect & Care που παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολύ καιρό που λανσαρίστηκε πέρασε το τεστ με άριστα 10. Και έχω και 10 λόγους για να μπει και στην δική σου καθημερινότητα!

1. Γιατί ο εαυτός μας χρειάζεται φροντίδα και προστασία. Χρειάζεται να του δείχνουμε πως τον αγαπάμε. Και με το NIVEA Protect & Care σε ελάχιστο χρόνο δίνουμε όλη την απαραίτητη φροντίδα!

2. Γιατί οι γυναίκες έχουμε μια έντονη καθημερινότητα στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Και σε αυτή την έντονη καθημερινότητα θέλουμε ένα αποσμητικό που να μας εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και φροντίδα! Θέλουμε το NIVEA Protect & Care! Το λέει και το όνομά του!

3. Γιατί μιλάμε για μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του σώματος, που εκτίθεται διαρκώς σε κινδύνους, που έχουν να κάνουν είτε με την προσωπική υγιεινή, είτε με τις μεθόδους αποτρίχωσης που επιλέγονται, είτε με την υγρασία που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα. Η επιλογή του κατάλληλου αποσμητικού είναι προϋπόθεση για την καθημερινή αίσθηση άνεσης και απαλότητας στην επιδερμίδα.

4. Γιατί με 25 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία αποσμητικής προστασίας, η NIVEA μας εμπνέει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς!

5. Γιατί έχει αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά της NIVEA που μυρίζει μαμά, μυρίζει τις πιο υπέροχες αναμνήσεις αυτού του κόσμου και σε κάνει να χαμογελάς. Α! Και να μπορείς να βγάλεις μια μέρα, όσο δύσκολη κι αν είναι πολύ πιο εύκολα!



6.
Γιατί μαζί με τη νοσταλγία, η περιποιητική κληρονομία και όλες εκείνες οι αξίες που αντιπροσωπεύουν τη κρέμα NIVEA φέρνουν μία νέα εποχή στη σειρά αποσμητικών της NIVEA.

7. Γιατί συνδυάζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία και περιποίηση με το μοναδικό άρωμα της NIVEA.

8. Γιατί η σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα, ενώ περιέχει πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα.

9. Γιατί έρχεται σε δύο μορφές, roll- on και spray, και σου εξασφαλίζει όλα αυτά χωρίς να σε βγάζει εκτός budget.

10. Γιατί όταν σκεφτόμαστε NIVEA σκεφτόμαστε φροντίδα ΚΑΙ τρυφερότητα ΚΑΙ αγάπη ΚΑΙ απαλή επιδερμίδα ΚΑΙ αγκαλιές. Που τις δίνεις άφοβα και με αυτοπεποίθηση. Γιατί αυτό το αποσμητικό ξέρεις πως δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα σε φροντίζει για πάντα! NIVEA, βλέπεις…

PHOTO CREDIT: Αλέξανδρος Μαρκής

And More