10 προϊόντα λάμψης από €4.19 για να πετύχεις το τέλειο strobing!

Πριν τέσσερα- πέντε χρόνια όλοι χαζεύαμε αυτές τις γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά των μοντέλων. Και μετά θυμάμαι τον Δημήτρη Γιαννέτο να μου λέει tips και αλχημείες για το πώς δημιουργούσε αυτές τις γυαλάδες στα κόκκαλα των stars, με ιριδίζοντα κραγιόν ή ακόμη και lipgloss αφού τότε δεν υπήρχαν εξειδικευμένα προϊόντα. Ή τουλάχιστον, πολύ λίγες εταιρίες τα είχαν!

Και τα χρόνια πέρασαν και πλέον το trend αυτό με τις γυαλάδες κάνει καριέρα ως strobing κι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ που οι εταιρίες έχουν βάλει τα δυνατά τους για να βγάλουν το τέλειο εκείνο προϊόν. Μάλιστα, κάθε εταιρία μπορεί να έχει παραπάνω από ένα τέτοιο προϊόν για strobing σε διαφορετικές υφές (compact, πούδρα, σκόνη, υγρό, στικ).

Η ερώτηση είναι: πώς θα βρεις το τέλειο;
Η απάντηση δόθηκε: Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα μερικά πολύ αγαπημένα highlighters για κάθε budget, σε κάθε μορφή ώστε να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει. Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θέλεις να δώσεις ούτε ένα ευρώ; Δες εδώ ένα…διαφορετικό προϊόν που ήδη έχεις στο μπάνιο σου για να κάνεις strobing!

And More