20, 30, 40! Τι ρουζ να επιλέξεις και πώς πρέπει να το απλώσεις ανάλογα με την ηλικία σου!

20, 30, 40! Τι ρουζ να επιλέξεις και πώς πρέπει να το απλώσεις ανάλογα με την ηλικία σου! | tlife.gr
Η κάθε δεκαετία της ζωής μας δεν υπακούει μόνο σε στιλιστικούς κανόνες, αλλά και σε άγραφους νόμους εφαρμογής του μακιγιάζ. Είχες φανταστεί ποτέ ότι αν βάλεις σε λάθος σημείο το ρουζ μπορεί να δείχνεις μεγαλύτερη; Αλήθεια, γνωρίζεις που ακριβώς πρέπει να το τοποθετήσεις ώστε να αναδείξεις την ομορφιά σου στο έπακρο ή κάθε φορά το απλώνεις… τυχαία; Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης Πυρπύλης και official make up artist της Maybelline New York μας δίνει το know how για κάθε ηλικία.
Στα 20 όπως η Scarlett Johansson


Δεν υπάρχει περιορισμός σε υφή και χρώμα. Απλά, η πιο ωραία επιλογή για μια κοπέλα αυτής της ηλικίας είναι ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο καλό είναι να τοποθετείται ακριβώς πάνω στα μήλα για να φαίνεται υγιής η επιδερμίδα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα φρέσκο και φυσικό. Eδώ, η Sacrlett Johansson έχει κάνει πολύ σωστό μακιγιάζ στα μήλα.
Στα 30 όπως η Εva Longoria
Οι γυναίκες αυτής της ηλικίας μπορούν να χρησιμοποιούν είτε ένα κρεμώδες ρουζ ή κάποιο σε μορφή πούδρας, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας τους (ξηρό και λιπαρό αντίστοιχα), μας λέει ο make up artist. Σε αυτή την ηλικία είναι ωραίο το ρουζ να απλώνεται και λίγο πιο ψηλά στους κροτάφους για ένα αποτέλεσμα πιο σοφιστικέ, όπως το έκανε εδώ η Eva Longoria.

Mεταξύ 40 και 50 όπως η Jennifer Aniston

«Σε αυτές τις ηλικίες το ρουζ γίνεται απαραίτητο όπλο στην καθημερινότητα της γυναίκας. Οι ματ υφές είναι προτιμότερες γιατί προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, δεδομένου ότι δεν αλλοιώνονται εύκολα. Στην ηλικία μεταξύ 40 και 50 το ρουζ ίσως να ανεβαίνει λίγο σε ένταση για να δείχνει το πρόσωπο πιο ζωηρό. Η τοποθέτηση γίνεται ψηλά πάνω στα ζυγωματικά δίνοντας έτσι ανοδικότητα και νεανικότητα στο πρόσωπο. Εδώ βλέπουμε την Jennifer Aniston να το κάνει με μεγάλη επιτυχία».

READ more