3 ιδέες για sexy σιλουέτα σε 10 μέρες!

3 ιδέες για sexy σιλουέτα σε 10 μέρες! | tlife.gr

Οι περισσότερες από εμάς, αν όχι όλες, μετράμε αντίθετα τις μέρες για την καλοκαιρινή μας άδεια. Κάποιες, όμως, εξακολουθούμε να αγχωνόμαστε για το πώς θα εμφανιστούμε στην παραλία με το μπικίνι μας, δεδομένου ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν πήραμε τα κατάλληλα μέτρα, αναβάλλοντας την χρήση κάποιου αντικυτταριδικού προϊόντος για την επόμενη μέρα. Πια δεν χωράει καμία αναβολή! Ακολούθησε τα παρακάτω τρία tips υπερεντατικά για δέκα μέρες και δες το περίγραμμα του σώματός σου να γίνεται πιο ομοιόμορφο και λείο (εμείς είμαστε ήδη στην έβδομη μέρα και η διαφορά είναι αισθητή!).

1. Κάνε scrub με ζάχαρη
Αν λατρεύεις τα φυσικά προϊόντα, η διαιτολόγος- αισθητικός Μαρία Σταυριανού προτείνει να αναμείξουμε ζάχαρη ή αλάτι με αμυγδαλέλαιο και να τρίψουμε την επιδερμίδα μας με απαλές κινήσεις (δες εδώ το βίντεο). Το μείγμα μυρίζει τέλεια, ωστόσο αν δεν έχεις αμυγδαλέλαιο το ελαιόλαδο μπορεί να έχει εξίσου θετικά αποτελέσματα αρκεί η επιδερμίδα σου να μην είναι πολύ λιπαρή. Plus: βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας, ειδικά αν χρησιμοποιήσεις μετά ένα εξειδικευμένο προϊόν.

2. Καν’ το με… χάρη!
Για τις πολύ ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το στήθος ή ο λαιμός χρησιμοποίησε μια βαμβακερή πετσέτα και τρίψε το προϊόν με απαλές κυκλικές κινήσεις. Και αυτό γιατί η επιδερμίδα σε αυτά τα σημεία είναι πολύ λεπτή και ενδέχεται να προκληθεί ερεθισμός.

3. Με επιμονή στα σκληρά σημεία
Σε αντίθεση με τα ευαίσθητα μέρη του σώματος, στα σκληρά όπως είναι τα πέλματα και οι αγκώνες πρέπει να συμπεριφερθείς με… εξίσου σκληρό τρόπο! Ένα καλό tip είναι να κόψεις ένα λεμόνι, να βάλεις ανάμεσα ζάχαρη και να τρίψεις τα σημεία με κυκλικές κινήσεις. Αυτό το tip καλό θα ήταν να μην το ακολουθείς καθημερινά, αλλά ανά πέντε μέρες. Απόφυγέ το αν στα σημεία αυτά έχεις κοψίματα, γιατί όπως είναι γνωστό το λεμόνι θα προκαλέσει ένα ελαφρύ τσούξιμο.

READ more