4 νέα κουρέματα που θα κάνουν τις διακοπές σου πιο εύκολες!

Οι διακοπές σου είναι μια ανάσα μακριά που σημαίνει ότι έχεις βρει τι ρούχα θα πάρεις μαζί σου, ποιο αντηλιακό θα επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι, έχεις κλείσει εισιτήρια… Με τα μαλλιά σου, όμως, τί γίνεται; Μια από τις βασικές beauty ανησυχίες μας είναι και το hair styling: μαλλιά που φριζάρουν, κουρέματα που δεν στέκονται σωστά μετά την πρώτη βουτιά, χτενίσματα που απαιτούν ώρες ατέλειωτες μπροστά από τον καθρέφτη μας. Αν όλα αυτά δεν είναι απλά είναι ο εφιάλτης σου ακόμη και όταν…δεν κοιμάσαι, δες τα 4 νέα κουρέματα που μπορούν να κάνουν τις διακοπές σου πιο εύκολες και, ναι, κάποια από αυτά δεν χρειάζονται καν πιστολάκι!

Το χαλαρό bob της Salma Hayek

Γιατί μας αρέσει: Είναι χαλαρό και δεν χρειάζεται καν πιστολάκι για να το πετύχεις. Αν έχεις σπαστά μαλλιά και λεπτά χαρακτηριστικά δοκίμασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη!
Στο κομμωτήριο: Το συγκεκριμένο κούρεμα μπορεί να γίνει πιο εύκολα σε στεγνά μαλλιά. Λούσε, στέγνωσε και πήγαινε στον κομμωτή σου χωρίς ίχνος προϊόντων styling στα μαλλιά.
Για το styling: Αφού λουστείς, άπλωσε ελάχιστη ποσότητα mousse για λάμψη όπως το Pantene Pro-V Ice Shine και “τσαλάκωσε” κάποιες τούφες ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Όταν στεγνώσουν, το αποτέλεσμα θα δείχνει υπέροχο!

Το stylish shag της Kristen Stewart

Γιατί μας αρέσει: Γιατί δίνει στιλ χωρίς να γίνεται υπερβολικό, ενώ το συγκεκριμένο hair styling ταιριάζει τέλεια σε στρογγυλά πρόσωπα (ο όγκος στην κορυφή επαναφέρει τη συμμετρία των χαρακτηριστικών).
Στο κομμωτήριο: Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου κάνει έντονες ασσυμετρίες στο περίγραμμα του προσώπου αλλά και στην κορυφή. Φρόντισέ, όμως, οι ασυμμετρίες αυτές να μην έχουν μεγάλη διαφορά στο μήκος σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά.
Για το styling: Mετά το λούσιμο, στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα και άπλωσε στο τελείωμα ένα εξιδεικευμένο προϊόν για τις άκρες όπως το “΄Εχεις Άκρες” από το Herbal Essences. Αν θέλεις να κάνεις το ελαφρύ wet look της ηθοποιού, άπλωσε mousse και τράβηξε με τα χέρια σου όλα τα μαλλιά προς τα πίσω.

Το νέο short cut της Michelle Williams

Γιατί μας αρέσει: Δείχνει χαλαρό, ταιριάζει σε ίσια μαλλιά και μπορείς να το φτιάξεις σε μερικά λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σου!
Στο κομμωτήριο: Το μυστικό για το συγκεκριμένο κούρεμα είναι τα πλαϊνά μαλλιά να είναι πιο κοντά και εκείνα στην κορυφή μακρύτερα. Αν δεν ξέρεις πώς να το περιγράψεις στον κομμωτή σου, απλώς δειξ’ του αυτή τη photo.
Για το styling: Λούσε τα μαλλιά σου και στέγνωσε με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας και τα χέρια σου. Κάνε μια χωρίστρα με τα δάχτυλά σου και ψέκασε με spray λάμψης. Αν έχεις ξανθά μαλλιά, ιδανικό είναι το Magnifying Shine Hairspray από την Schwarzkopf Professional.

Oι μακριές αφέλειες της Naomi Campbell

Γιατί μας αρέσει: Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ταιριάζει τέλεια σε γυναίκες με μεγάλο μέτωπο ή μικρά μάτια.
Στο κομμωτήριο: Για πιο sexy αποτέλεσμα, ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου κάνει ασυμμετρίες στα πλαϊνά του προσώπου. Έτσι, το κούρεμά σου θα δείχνει τέλειο όταν πιάνεις ψηλά σε ponytail.
Για το styling: Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με μια λακ για όγκο (πολύ καλή είναι η Studio Line Silk and Gloss Volume Hairspray από την L’Oreal Paris). Στέγνωσε με σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα. Προσοχή: ο αέρας από το πιστολάκι πρέπει να ακολουθεί την ίδια φορά με την τρίχα στις αφέλειες.
Extra tip: Σου αρέσουν οι αφέλειες αλλά δεν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου; Τί θα έλεγες να φορούσες ψεύτικες αφέλειες; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς!

Πειραματίσου πριν το κομμωτήριο!
Θέλεις να πάρεις και άλλες ιδέες για μαλλιά; Ανέβασε εδώ την φωτογραφία σου και πειραματίσου με τα πιο διάσημα μαλλιά!

Read More

And More