Τσιμπιδάκια! Σου δείχνουμε πώς να φορέσεις με στιλ το πιο οικονομικό αξεσουάρ μαλλιών!

Τα αξεσουάρ μαλλιών γενικά, και τα τσιμπιδάκια ειδικότερα, είναι big thing αυτές τις μέρες! Το βλέπουμε καθημερινά σε φωτογραφίες street style που φτάνουν στο οπτικό μας πεδίο και το επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα μέσα από το instagram. Αντί, λοιπόν, να έχεις χαμένα δεκάδες τέτοια στο βάθος της τσάντας σου αλλά και σε κάθε πιθανή γωνιά του σπιτιού σου, σου δείχνουμε πώς θα τα φορέσεις στα μαλλιά σου!

Χωρίστρα στη μέση και sleek

Ο πιο 90’s τρόπος να φορέσεις τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου! Κάνε μια χωρίστρα στη μέση, λείανέ τα με πρέσα και τοποθέτησε τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά ξεκινώντας λίγο παραπάνω από το ύψος του αυτιού.

Top knot και messy τσιμπιδάκια

Το top knot σου μπορεί να αποκτήσεις πολύ περισσότερο ενδιαφέρον ακόμη και από της JLO. Πιάσε ένα top knot, βάλε ένα ζευγάρι κρίκους και τοποθέτησε στο πίσω μέρος τσιμπιδάκια με έναν άτακτο τρόπο, χωρίς να χρειαστείς καν καθρέφτη.

Βαθιά φράντζα και κυματισμοί

Με μια πρέσα τύλιξε τα μαλλιά σου προς διαφορετικές κατευθύνσεις ώστε να δημιουργήσεις waves. Έπειτα, κάνε μια βαθιά χωρίστρα και τοποθέτησε τα τσιμπιδάκια από την αντίθετη μεριά της χωρίστρας.

Χαμηλό ponytail

Αφού κάνεις τους κυματισμούς στα μαλλιά σου, την επόμενη μέρα μπορείς να πιάσεις μια χαμηλή, σφιχτή κοτσίδα στο ύψος του αυχένα και να βάλεις 5-6 τσιμπιδάκια πίσω από τα αυτιά. Εσύ μπορεί να μην τα βλέπεις αλλά αυτό που θα βλέπουν οι άλλοι είναι ένα stylish χτένισμα που σίγουρα θα θέλουν να κοπιάρουν!

Last chance info: για να είναι πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα φρόντισε τα τσιμπιδάκια που θα επιλέξεις να κάνουν αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου. Ξανθά αν είσαι μελαχρινή και μαύρα αν είσαι ξανθιά!

Hairstylist: Ρούλα Τσελέντη

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More