5 καυτά στιλ μαλλιών για το κρύο! Plus: ποια χτενίσματα ταιριάζουν με σκούφο;

Όταν εκεί έξω κάνει απίστευτο κρύο, έχει τρομερό αέρα και ενίοτε βρέχει το τελευταίο που φαντάζεσαι είναι να έχεις τα τέλεια, καλοχτενισμένα μαλλιά! Σωστά; Κι όμως, πέφτεις έξω! Η εξωτερική μας εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογη των καιρικών συνθηκών. Με απλά λόγια, όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο πιο καυτή μπορεί να γίνει η εμφάνισή σου και ειδικά των στιλ των μαλλιών σου. Οι παρακάτω stars παραδίδουν μαθήματα στιλ στα χιόνια και μας αποδεικνύουν και στην πράξη ότι οι μάλλινοι σκούφοι μπορούν να συνυπάρξουν τέλεια ακόμη και με στιλιζαρισμένους κυματισμούς!

Εντελώς ίσια με έντονη χωρίστρα

Ποιος είπε ότι κάτω από τον σκούφο κρύβονται μόνο απεριποίητα μαλλιά που φριζάρουν; Αυτό είναι κάτι που δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση η Beyonce. Ακολούθησε το παράδειγμά της, δημιούργησε ένα ultra sleek χτένισμα με έντονη χωρίστρα στο πλάι και βάλε το σκούφο αφήνοντας αρκετό κενό στο μπροστινό μέρος ώστε να αναδεικνύεται η χωρίστρα.

Μεγάλα καπέλα… άτονα μαλλιά!

Αν έχεις επιλέξει ένα καπέλο με αρκετό όγκο όπως αυτό το γούνινο της Leona Lewis ο χρυσός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου άτονα, χωρίς καθόλου όγκο (φαντάσου κάτω από αυτό το καπέλο κρεπαρισμένα μαλλιά! Ποτέ!). Μετά το λούσιμο και αφού κάνεις ένα ελαφρύ ίσιωμα, ψέκασε πάνω σε μια βούρτσα λακ και χτένισε τα μαλλιά σου. Έτσι, αφού βάλεις το καπέλο θα έχεις αποφύγει το φριζάρισμα!

Φυσικά και ατημέλητα

Η Kristen Bell μας αποδεικνύει πώς ένας σκούφος μπορεί να φορεθεί ακόμη και βράδυ με εντυπωσιακό μακιγιάζ και να δείχνει πολύ girly. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, απλώς φόρεσε τον αγαπημένο σου σκούφο καλύπτοντας κι ένα μέρος του μετώπου και ανάδειξε την υγεία της επιδερμίδας σου με ένα touch πούδρας λάμψης ψηλά στους κροτάφους.

Σινιόν με ανάλαφρη φράντζα

Για το συγκεκριμένο look της Katie Holmes δεν προϋποτίθεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Απλώς, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό ponytail άφησε τις δύο μπροστινές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Φόρεσε το καπέλο αφήνοντας τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος έξω.

Στιλιζαρισμένοι κυματισμοί

Η Sarah Jessica Parker σε μια ακόμη εμφάνιση στην οποία φαίνεται να έχει υπολογίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Για να πετύχεις αυτό το chic look, δημιούργησε μια χωρίστρα στη μέση, χώρισε σε τούφες και ξεκίνησε να “δουλεύεις” την καθεμία δημιουργώντας μπούκλες με ένα εξειδικευμένο σίδερο. Φόρεσε το αγαπημένο σου σκούφο, ελαφρύ μακιγιάζ και είσαι έτοιμη για μια… κομψή βόλτα στην πόλη ή το βουνό!

Read More

And More