5 θεαματικά νυφικά χτενίσματα για να σου βγάλουν το… καπέλο! PS: και για καλεσμένες!

Ο βασιλικός γάμος της Catherine και του William ήταν μόνο η αφορμή… Αυτή η περίοδος είναι παραδοσιακά αφιερωμένη στους γάμους. Αν δεν είσαι νύφη, σίγουρα στα χέρια σου έχεις μια πρόσκληση για να παρευρεθείς σε ένα τέτοιο γεγονός. Τα καπέλα στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο don’t. Σωστά; Όμως, πραγματικά, με τόσα θεαματικά χτενίσματα να κυκλοφορούν εκεί έξω ποιος έχει ανάγκη τα καπέλα; Συγκεντρώσαμε για τα μάτια σου μόνο 5 θεαματικά χτενίσματα για νύφες και καλεσμένες που θα κάνουν τους… βασιλικούς καλεσμένους να σου βγάλουν το καπέλο!

Για εναλλακτικές βασίλισσες!

Στον οίκο Scervino τα μαλλιά σηκώνονται όλα ψηλά και αντί για στεφάνι υπάρχει μια θεαματική πλεξίδα να πλαισιώνει τα μαλλιά. Προτίμησε το χτένισμα αυτό αν κρύβεις μέσα σου μια βασίλισσα και δημιούργησε την δική σου κορώνα με τα μαλλιά σου!

Για τις fresh & sexy

Στον οίκο Pucci, τα μαλλιά πιάνονται σε ένα ψηλό ponytail που καταλήγει σε μια κοτσίδα με wavy τελείωμα. Δείχνει τέλειο με ξώπλατο νυφικό (εμείς δεν έχουμε πρωτόκολα!) ή ένα αντίστοιχο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη.

Για τις κομψές νύφες

Στην Carolina Herrera τα μαλλιά πιάστηκαν χαμηλά ενώ στολίστηκαν με ένα εμπνευσμένο κοκαλάκι που έμοιαζε να είναι φτιαγμένο από ξύλο. Το συγκεκριμένο χτένισμα προϋποθέτει ήσυχες επιλογές στο ρούχο καθώς από μόνο του είναι πολύ θεαματικό.

Για τις ρομαντικές

Το νυφικό της Kate ήταν του οίκου McQueen. Αν το δικό σου budget δεν σου επιτρέπει να μπεις σε τόσο μεγάλα έξοδα, μπορείς απλώς να δανειστείς το χτένισμα που πρότεινε στο ανοιξιάτικο fashion show του. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις δύο βασικά πράγματα: α) να βρεις έναν ταλαντούχο hair stylist για να πετύχει αυτό το πολύπλοκο χτένισμα και β) να επιλέξεις ένα στράπλες νυφικό ή φόρεμα.

Για όσες λατρεύουν την φυσική ομορφιά

Αν όπως η Kate έτσι κι εσύ θέλεις να μην είσαι αγνώριστη από τον μέλλοντα σύζυγό σου όταν φτάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας, μπορείς να ακολουθήσεις την πρόταση του οίκου Grant. Χαλαροί κυματισμοί κι ένα βέλο ή μια τιάρα στο κεφάλι. Απλό και chic.

Read More

And More