7 κορυφαίοι hair experts σου χαρίζουν τέλεια μαλλιά! Μάθε περισσότερα!

7 κορυφαίοι hair experts σου χαρίζουν τέλεια μαλλιά! Μάθε περισσότερα! | tlife.gr

Με τα μαλλιά μου έχω σχέση εξάρτησης! Θέλω να είναι πάντα πλούσια, λαμπερά και υγιή. Γι’ αυτό και τα beauty tips από hair experts είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου. Λατρεύω να μαθαίνω μυστικά ομορφιάς που βελτιώνουν την εμφάνισή τους, κάποια δε από αυτά τα σημειώνω και στην ατζένα μου με την ένδειξη «SOS tip για τέλεια μαλλιά».

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μπορούσες κι εσύ να έχεις όλα αυτά τα μαγικά tips από τους top hair experts ανά τον κόσμο και μάλιστα όλα συγκεντρωμένα σε ένα μαγικό μπουκάλι; Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης μαλλιών SUNSILK Co- Creations.

Μάθε περισσότερα!
Για το Sunsilk τα μυστικά της ομορφιάς των μαλλιών δεν πρέπει να μένουν κλειδωμένα πίσω από τις πόρτες των κομμωτηρίων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έψαξε στα μεγαλύτερα κέντρα μόδας και βρήκε 7 από τους κορυφαίους hair experts στον κόσμο, καθένας από τους οποίους είναι ειδικός στη φροντίδα μιας ξεχωριστής ανάγκης των μαλλιών. Μαζί τους, κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης, που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και τύπο μαλλιών: το χρώμα, τις μπούκλες, τη λείανση, τη λάμψη, τον όγκο, την αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και τον έλεγχο της τριχόπτωσης (αλήθεια, εσύ τι είναι αυτό που αναζητάς για τα μαλλιά σου;).

Έτσι γεννήθηκαν τα SUNSILK Co-Creations – από τους επιστήμονες του SUNSILK και το knowhow των 7 κορυφαίων, απόλυτα εξειδικευμένων hair expert, που έχουν αφοσιωθεί στη δημιουργία των καλύτερων προϊόντων για τα μαλλιά, μετατρέποντας το πάθος τους σε στόχο ζωής!

Η συνδημιουργία αυτής της πρωτοποριακής νέας σειράς προϊόντων ανταποκρίνεται σε κάθε ειδική ανάγκη των μαλλιών και «αιχμαλωτίζει» την ποιότητα κορυφής, καθώς και την εμπειρία και τα μυστικά των κορυφαίων hair expert, μέσα στις ελκυστικές συσκευασίες της. Και είναι και οι 7 πολύ περήφανοι με το μοναδικό αποτέλεσμα! Τόσο περήφανοι, που οι συσκευασίες του SUNSILK φέρουν την υπογραφή τους…

Who is who
– O Teddy Charles θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του παγκοσμίως. Το Sunsilk τον επέλεξε γιατί είναι ένας από τους top hair stylists με εξειδίκευση στον όγκο στα μαλλιά. «Κρύβεται» πίσω από την σειρά Sunsilk Πλούσιος Όγκος.
– Ο Thomas Taw είναι ειδικός στην αναδόμηση και είναι ο expert που εμπιστεύονται πολλά μοντέλα και stars του Hollywood. Έχει δώσει τις επιστημονικές του γνώσεις για την δημιουργία της σειράς Sunsilk Πρόγραμμα Αναδόμησης.
– Η Francesca Fusco είναι επιστήμονας των μαλλιών. Το Sunsilk δεν θα μπορούσε να επιλέξει καταλληλότερο πρόσωπο για την δημιουργία των σειρών για Τριχόπτωση, Καθαριότητα & Φρεσκάδα και Λιπαρότητα.
– Η Ouidad είναι ειδικός στα μαλλιά με μπούκλες και είναι ιδιοκτήτρια του πρώτου κομμωτηρίου στον κόσμο αποκλειστικά για σγουρά μαλλιά! Η σειρά Sunsilk Εντυπωσιακές Μπούκλες φέρει τις γνώσεις της.
– Ο Jamal Hammadi είναι ειδικός για μαλλιά και λάμψη ενώ τα glamorous χτενίσματά του τον κάνουν περιζήτητο στον κόσμο. Η σειρά Sunsilk Ακαταμάχητη Λάμψη φέρει την υπογραφή του.
– Η Rita Hazan είναι ειδικός στα βαμμένα μαλλιά κι έχει υπογράψει το look πολλών stars του Hollywood. Η σειρά Sunsilk Προστασία και Λάμψη Χρώματος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις δικές της επιστημονικές γνώσεις.
– Η Yuko Yamashita είναι αυθεντεία στη λείανση ενώ έχει εφεύρει το δικό της σύστημα ισιώματος. Η σειρά Sunsilk Τέλεια Λείανση έχει την υπογραφή της.

READ more