7 τρόποι να συνδυάσεις χτενίσματα και σκουλαρίκια και να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν!

Διανύουμε την “δεν ξέρω τι να φορέσω στο ρεβεγιόν” εβδομάδα. Ή, τέλος πάντων, την εβδομάδα που ακόμη κι αν έχεις βρει τι να φορέσεις έχεις αυτή την αγωνία του να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν. Guess what! Δεν έχεις λόγο να αγωνιάς γιατί εδώ θα βρεις τη λύση στον beauty γρίφο σου. Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ απλά: επένδυσε ή βγάλε από το συρτάρι σου ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια (αυτά που σου προτείνουμε εδώ δεν είναι καθόλου ακριβά) και σέταρέ τα με διαφορετικά χτενίσματα.
PS: Στο πρώτο κομπλιμέντο που θα λάβεις στο ρεβεγιόν θέλω να με σκεφτείς ;)!


Άσε στον οίκο Balmain να σου δείξει τον δρόμο για sexy χτενίσματα και θα τα έχεις πάει περίφημα. Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο beauty combo κάνε ένα minimal χτένισμα όπως είναι το wet look με φράντζα και βάλε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με χάντρες. Επίλεξε ένα ανοιχτό χρώμα αν είσαι καστανή ή ένα σκούρο αν είσαι ξανθιά ώστε να εξασφαλίσεις το απαραίτητο contrast.
Σκουλαρίκια H&M, €12.99


Πιάσε ένα ponytail πολύ σφιχτό και σχεδόν wet, χώρισε το μήκος του σε δύο ισομερείς τούφες, στριφογύρισε την καθεμία και έπειτα τις δύο μεταξύ τους. Σέταρε το συγκεκριμένο hair look με ένα ζευγάρι υπερμεγέθη σκουλαρίκια σε χρυσό ή ασημί ώστε να δώσεις στην βραδιά το glam ύφος που της αρμόζει.
Σκουλαρίκια Accessorize, €7.90

Ανάδειξε και τα πιο μικρά σκουλαρίκια σου με ένα sleek bun όπως είδαμε στον οίκο Dior. Μάλιστα, για να δείξεις σε όλους πόσο διαβασμένη είσαι επίλεξε ένα ζευγάρι ear jackets. Αν έχουν σχέδιο μάτι ακόμη καλύτερα καθώς θα είσαι προστατευμένη όλο το βράδυ (με αυτό το beauty look είναι σίγουρο ότι θα σε ματιάσουν!).
Σκουλαρίκια MyLifeLikes, €20.00

Για να εντυπωσιάσεις 360 κάνε μια σφιχτή χαμηλή πλεξίδα την οποία θα γυρίσεις και θα στερεώσεις προς τα μέσα. Ένα ζευγάρι μεγάλα, κόκκινα σκουλαρίκια που μπορούν εύκολα να σεταριστούν με το κόκκινο κραγιόν σου θα δώσουν extra πόντους glam!
Σκουλαρίκια Accessorize, €15.90


Ένα χαμηλό πιάσιμο με μια βαθιά φράντζα βρίσκουν το τέλειο άλλο τους μισό σε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.
Σκουλαρίκια Axel, €19.40

Τα σγουρά μαλλιά των 80’s είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2016! Μπορείς να αποχαιρετίσεις, λοιπόν, την χρονιά αποτίοντας φόρο τιμής στο συγκεκριμένο χτένισμα και να το σετάρεις με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που βγάζουν επίσης αυτή την 80’s αισθητική.
Σκουλαρίκια Asos, €10.67

Αν έχεις μακριά μαλλιά και αποφασίσεις να τα αφήσεις κάτω χωρίς να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, επίλεξε ένα ζευγάρι πολύ μακριά σκουλαρίκια που να ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σου. Όπως είναι γνωστό, το μπλε ταιριάζει τέλεια στις καστανές και το ροζ στις ξανθιές!
Σκουλαρίκια Asos, €13.33

Read More

And More