8 εντελώς διαφορετικοί τρόποι να χτενίσεις τα μαλλιά σου αν έχεις buzz cut!

Η περασμένη άνοιξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η έκρηξη του buzz cut! Γιατί ξαφνικά βλέπαμε παντού γύρω μας ξυρισμένα κεφάλια. Και ήταν τόσα πολλά που δεν ξέραμε τελικά ποια διάσημη έκανε την αρχή. Η Cara Delevingne που τα ξύρισε για τις ανάγκες της ταινίας, η Katy Perry που ήταν ένα heartbreak haircut μετά τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom ή η Kristen Stewart;

Το σίγουρο είναι ότι το buzz cut έγινε και είναι ακόμη τάση. Αν μπήκες στον πειρασμό να τα κόψεις και τώρα θέλεις να τα μακρύνεις ή αν είναι το signature κούρεμά σου έτσι κι αλλιώς, η Cara Delevingne μας δίνει ιδέες για το πώς να τα χτενίζεις. Ναι, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί τρόποι να κάνεις styling στα μαλλιά που δεν ξεπερνούν τους πέντε πόντους (και τελικά αυτό το κορίτσι είναι ανεξάντλητο)!

1. Βάλε hair accessories

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ο τρόπος να δώσεις στιλ στα μαλλιά σου χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια. Εδώ, η Cara Delevingne έχει βάλει στο πίσω μέρος μια μπαρέτα που ακολουθεί τη καμπύλη του κεφαλιού της. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, εδώ εστιάζεται στο πώς έχει κολλήσει αυτό το hair accessory στα μαλλιά της.

2. Ανασήκωσέ τα!

Αν έχεις πολύ κοντά μαλλιά ένα προϊόν σε κερί είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος. Πάρε μικρή ποσότητα, ζέστανέ την ανάμεσα στις παλάμες σου και πέρασε τα μαλλιά σου από τις άκρες προς το κέντρο ανασηκώνοντάς τα.

3. Κάνε χωρίστρα

Κατά τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας κερί χτένισε το buzz cut σου εντελώς διαφορετικά. Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και δούλεψε το προϊόν στα μαλλιά προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ανασηκώνοντάς τα ελαφρώς και δίνοντάς τους μια messy αίσθηση.

4. Βάλε μπερέ και καπέλα

Ειδικά ο μπερές θα δώσει μια παριζιάνικη αίσθηση στο χτένισμά σου χωρίς να καταβάλεις καμία υπερπροσπάθεια. Μάλιστα, για extra πόντους στιλ σέταρε χρωματικά το καπέλο σου με το κραγιόν σου. Το κόκκινο είναι ένα φλογερό χρώμα που τραβάει στην προσοχή και σε κάνει να δείχνεις σαν να ασχολήθηκες πολύ χωρίς επί της ουσίας να το έχεις κάνει.

5. Βάλε ένα headpiece

Στην πρεμιέρα της ταινίας Valerian η Cara Delevingne εμφανίστηκε με ένα headpiece που την έκανε να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τον Gatsby! Αμέσως, το σύγχρονο buzz cut της απέκτησε τον αέρα μιας άλλης δεκαετίας.

6. Φόρεσε μπαντάνα

Η μπαντάνα δεν κάνει διακρίσεις σε μήκη. Μπορείς να την φορέσεις ότι κούρεμα και αν έχεις και αμέσως αυτή θα σου δώσει την 90’s αίσθηση που θες. Φυσικά, την προτιμάς για τις everyday εμφανίσεις σου και για την παραλία και την αντικαθιστάς με πιο glam αξεσουάρ για τα πιο επίσημα καλέσματα.

7. Βάλε foil dust και χρυσόσκονες

Μια άλλη εμφάνιση της Cara Delevingne από το The Late show είναι και αυτή εδώ για την οποία μάλιστα είπε αστειευόμενη ότι ξάπλωσε σε… σκόνη αλουμινόχαρτο. Σύμφωνα, όμως, με το instagram της προσωπικής της hair stylist, Mara Roszak, ήταν φύλλα από ασήμι κολλημένα προσεκτικά πάνω στα μαλλιά της.

8. Και όταν αρχίσεις να τα μακραίνεις…

Για το διάστημα που μακραίνεις τα μαλλιά σου, δώσε έμφασης στις λεπτομέρειες. Με ένα προϊόν τύπου pomade τόνισε τις φαβορίτες σου και αυτό αυτομάτως θα σου δώσει πόντους στιλ. Επίσης, μην ξεχάσεις να κάνεις το πιο απλό πράγμα: να αξιοποιήσεις μια λεπτή κορδέλα είτε από σατέν είτε από βελούδο στερεώνοντάς την με τσιμπιδάκια.

Last chance info: εδώ θα δεις περισσότερους τρόπους να φορέσεις μια κορδέλα στα μαλλιά!

Read More

And More