8 ιδέες για να σετάρεις το βερνίκι σου με την θήκη του smart phone!

Η τάση του να σετάρουμε το βερνίκι μας με το κραγιόν μας επέστρεψε ξανά! Και είναι ένα info που έφτασε στα αυτιά μου πριν λίγες μέρες με την άφιξη του Dominique Papadopoulos, international make up artist της Chanel. Ναι! Ναι! Μιλάμε για ακριβώς ίδια απόχρωση στα νύχια και στα χείλη.

Αυτό είναι η μια εκδοχή σεταρίσματος. Η άλλη είναι πιο ανατρεπτική και προϋποθέτει και φαντασία! Για πες! Τι θα έλεγες να δούμε πώς να συνδυάσουμε το βερνίκι με την θήκη του smart phone μας; Είτε ψάχνεις βερνίκι είτε θήκη, παρακάτω θα βρεις αυτό που θα σε ενθουσιάσει ανάλογα με το στιλ σου! Και στοιχηματίζω γι’ αυτό!

Funky

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και το στιλ σου υποδηλώνει ότι είσαι ένα fashionable κορίτσι, τότε αυτός ο συνδυασμός είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου. Συνδύασε μια θήκη σε έντονο χρώμα όπως αυτό το ενημερωμένο μπλε και δημιούργησε έντονες αντιθέσεις με το βερνίκι σου σε ένα διαφορετικό πορτοκαλοκόκκινο.
Θήκη για iPhone Miss Marc, €30.00, Marc by Marc Jacobs
Βερνίκι της σειράς Cook από τα MAC απόχρωση Kid Orange, €14.00

Yummy! Yummy!

Είσαι κορίτσι των παστέλ αποχρώσεων; Αν ναι, σου έχω την τέλεια θήκη και το τέλειο βερνίκι σε ανοιχτό μοβ και στις δύο περιπτώσεις! Για σημείωσε!
Θήκη για iphone 4 και 4S Macaron, $38, pliadesigns.com
Βερνίκι σε λιλά απόχρωση από την σειρά The Resort Palette της Essie, απόχρωση She’s Picture Perfect, €12.00

Girly grunge

Για τα girly grunge κορίτσια που δεν ακολουθούν την μόδα αλλά η μόδα τις ακολουθεί, τα έντονα χρώματα και οι αντιθέσεις είναι η πιο επιτυχημένη επιλογή! Το μυστικό είναι να δανειστείς μια κοντινή απόχρωση που υπάρχει στο smartphone σου και να παίξεις με αυτή στα νύχια σου.
Θήκη για Blackberry κινητό Tutti Frutti, Accessorize, €12.00
Limited edition βερνίκι Korres, απόχρωση Bright Yellow, €6.00

Famme Fatale

Βγάζεις αρκετά χρήματα, αγαπάς τα ακριβά πράγματα και είσαι πολύ, πολύ chic στις επιλογές σου. Κινείσαι στην exclusive αγορά είτε πρόκειται για την θήκη του smart phone σου είτε για το βερνίκι σου!
Δερμάτινη θήκη για iphone Bottega Veneta, net-a-porter, €230.00
Διπλό βερνίκι που δημιουργεί ένα υπέροχο leopard σχέδιο όταν φορεθεί το ένα πάνω από το άλλο, YSL Manucure Couture Les Fauves, απόχρωση Duo No.°1: Griffe Dorée, €32.35

Romantic

Μια floral θήκη κινητού είναι ότι πρέπει για τα ρομαντικά κορίτσια που λατρεύουν την εξοχή. Όμως, ένα ανατρεπτικό βερνίκι σε ενημερωμένο και έντονο χρώμα θα αποδείξει και στην πράξη ότι δεν είσαι μόνο ρομαντική!
Θήκη για iphone 4 και 4S, Making Out Air Jacket by Rory Beca, €42.00
Βερνίκι της νέας σειράς Levres Scintillantes Roses Ultimes de Chanel, απόχρωση no541 Tentation, €24.90

New Chic

Λίγο glam χρυσό, λίγο ανατρεπτικό χρώμα! Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στις δύο αποχρώσεις σε συνδυασμό με την λάμψη του χρυσού κάνουν το στιλ σου chic αλλά και φρέσκο ταυτόχρονα. Θυμίζει κάτι από τα κορίτσια που κυκλοφορούν στην πόλη κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας.
Θήκη για iphone Metallic Stardust Logo, Marc by Marc Jacobs, €29.00
Βερνίκι Color Riche no 602 Perle de Jade, L’Oreal Paris

Contrast

Μπορεί η τάση στην ομορφιά να θέλει να σετάρουμε το χρώμα των χειλιών μας με το χρώμα των νυχιών μας, ωστόσο οι αντιθέσεις μας κρατάνε πάντα σε εγρήγορση! Μια super αντίθεση που αγαπάμε στα prints των ρούχων και όχι μόνο είναι το μπλε με το πορτοκαλί!
Μπλε θήκη κινητού από δέρμα πύθωνα, Emilio Pucci, net-a-porter, €265.00
Mini βερνίκι Max Factor, απόχρωση Satsuma, €5.00

The eccentric one

Αν δεν έχεις αυστηρό επαγγελματικό προφίλ, αν σου αρέσουν τα εκκεντρικά gadget και αν θέλεις να τραβάς την προσοχή είσαι εδώ! Απλώς, επειδή η συγκεκριμένη θήκη είναι πολύ ιδιαίτερη από μόνη της κράτησε ένα χαμηλό προφίλ στο χρώμα των νυχιών σου! Ένα βερνίκι σε κοντινή απόχρωση με την θήκη σου θα είναι τέλειο!
Bunny Rabit θήκη κινητού για iphone, amazon.com, €3.00
Βερνίκι της συλλεκτικής σειράς MAC Vera, απόχρωση Play Day, €14.00

And More