How To: H makeup artist, Μαρία Μαρκαντωνάτου, σου δείχνει πώς να αντιγράψεις το signature μακιγιάζ της Kim Kardashian

To μακιγιάζ, που αγαπάει πολύ η Kim Kardashian και στο οποίο παραμένει πιστή εδώ και χρόνια, θεωρείται πλέον iconic. Celebrities και It girls ανά τον κόσμο το αντιγράφουν συχνά μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουν το απόλυτο soft-glam και ταυτόχρονα sexy look. Ιδανικό για τις βραδινές σου εξόδους και τα parties, αν και η Kim τολμά να το υιοθετεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ακόμα και το πρωί!

Αν θέλεις να το υιοθετήσεις και εσύ και δεν έχεις ιδέα από που να ξεκινήσεις, η αγαπημένη μας makeup artist, Μαρία Μαρκαντωνάτου, σου δείχνει step by step τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλλά και με ποιους τρόπους και με ποια σειρά πρέπει να τα εφαρμόσεις.

Άψογη, φωτεινή επιδερμίδα, nude αποχρώσεις σε μάτια και ζυγωματικά, bold κοψίματα και γωνίες, ένταση σε φρύδια και βλεφαρίδες και απόλυτα glowy φινίρισμα στα χείλη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις προσεκτικά τις κινήσεις της Μαρίας Μαρκαντωνάτου, η οποία άλλωστε δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήξει με τα εντυπωσιακά μακιγιάζ που υπογράφει.

Makeover Creative Beauty Studio
Κοραή 7, Αγία Παρασκευή.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας.:
21 0656 0552
Instagram: @
makeover_creativebeauty_studio
Facebook: Makeover Creative Beauty Studio 

And More