Αυτά είναι τα καλύτερα lip balms της αγοράς που θα κάνουν τα χείλη σου απαλά για τα φιλιά του!

Ας μπούμε, λοιπόν, στην πιο ερωτική εβδομάδα όλου του χρόνου. Την “έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου” εβδομάδα. Και έχεις μπροστά σου μερικές μέρες για να προετοιμάσεις τα χείλη σου για τα φιλιά του. Πώς; Με το σωστό lip balm, φυσικά!

Ανοίξαμε την ντουλάπα του beauty, δοκιμάσαμε οοοοοολα τα lip balms και καταλήξαμε στα αγαπημένα μας! Και μετά φωτογραφηθήκαμε και με αυτά για να δεις πώς γράφει η υφή και το χρώμα τους στα χείλη. Και καθένα από τα lip balms που θα βρεις εδώ είναι διαφορετικά.

Ας ξεκινήσουμε από το packaging: κάποια είναι σε γυάλινα βαζάκια για να τα απλώνεις με το δάχτυλο, κάποια άλλα σε tubes για να τα βάζεις απευθείας στα χείλη σου και κάποια θυμίζουν vintage κουτάκια με καραμέλες ή κραγιόν. ΄Οσον αφορά τα χρώματα, φροντίσαμε επίσης η γκάμα να τα έχει όλα: από babyb pink, πορτοκαλί, χωρίς χρώμα μέχρι και κάποια που δίνουν στα χείλη σου αυτό το φρεσκοφιλημένο effect.

Τώρα, αν δεν σου βρίσκεται κάτι σε Βαλεντίνο, δεν είναι ποτέ κακό να επενδύσεις σε ένα lip balm. Μέτρησε πλεονεκτήματα:
1. Είναι το τέλειο προϊόν για να ξεκουράσεις τα χείλη σου από εκείνα τα ματ κραγιόν που ναι, είναι so in fashion, αλλά αφυδατώνουν τα χείλη.
2. Είναι το τέλειο προϊόν αν τα έντονα χρώματα του κραγιόν δεν σου πάνε και αν τα lip gloss σε εκνευρίζουν (ειδικά κάποιες φορές που φυσάει και τα μαλλιά σου κολλάνε πάνω στα χείλη σου!).
3. Δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη για να τα απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ (ή σαν μακιγιάζ) που μπορείς να απλώσεις… τυφλό σύστημα!
4. Είναι το μόνο προϊόν που θα σε σώσει από τα σκασμένα χείλη (και όλες λίγο πολύ το παθαίνουμε τον Χειμώνα)
5. ΄Οταν βρεις τον Βαλεντίνο σου θα έχεις ήδη φροντίσει να έχεις απαλά χείλη.

Για να δεις τα αγαπημένα μας lip balms και πώς γράφουν στα χείλη κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo (όλες οι photos είναι by Christos Kedras)…


Read More

And More