Αυτά είναι τα τρία συχνότερα χτενίσματα που κάνουν οι διάσημες όταν φοράνε μάσκα!

Η νέα καθημερινότητα είναι αρκετά διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει: δεν φοράμε τόσο συχνά κραγιόν (αν και εδώ έχουμε κάποια ανεξίτηλα κραγιόν γιατί κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει τον glam εαυτό μας, στην ζωή μας έχει μπει ο όρος maskne (aka mask+ acne= η ακμή που προκαλείται από την χρήση μάσκας), και φροντίζουμε πιο εντατικά τα φρύδια μας.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω προκύπτουν από το γεγονός ότι πρέπει να φοράμε μάσκα καθημερινά. Και ενώ είναι κάτι το οποίο μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους γιατί έτσι οφείλουμε, οφείλουμε και να παραδεχτούμε ότι τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από τη μάσκα και τα μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπο και μας κάνει να ασφυκτιούμε.

Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τη μάσκα, ας κάνουμε κάτι για τα μαλλιά μας με έμπνευση από τις διάσημες. Ποια είναι τα χτενίσματα που επιλέγουν εκείνες συνήθως όταν φοράνε μάσκα. Κάναμε την beauty έρευνά μας και αφού ξοδέψαμε εργατοώρες αναζητώντας φωτογραφίες καταλήξαμε πως αυτά τα τρία είναι τα χτενίσματα που αγαπούν περισσότερο!

Ponytail

Είναι το πιο απλό χτένισμα που μπορείς να κάνεις για να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο μια εκδοχή του ponytail αφού με μικρές παραλλαγές μπορείς να του δώσεις το στιλ και το αποτέλεσμα που θέλεις: από το humble ponytail της Ashley Benson μέχρι την πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή της Kourtney Kardashian και της Ariana Grande, οι επιλογές σου είναι πολλές και σου έχουμε μερικές συγκεντρωμένες παρακάτω.

Ashley Benson 

Η Ashley Benson με την πιο απλή, ροκ εκδοχή του ponytail η οποία γίνεται χωρίς καν να έχεις μπροστά σου καθρέφτη! Απλώς πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά περνώντας τα δάχτυλά σου από μέσα και φέρνοντας τα μαλλιά σου προς τα πίσω και στερέωσε με ένα λαστιχάκι το οποίο θα σφίξεις αρκετά για να μην είναι το ponytail σου χαλαρό.

Kourtney Kardashian

Εκτός από το κλασικό ponytail υπάρχει και το half up ponytail, δηλαδή τα μισά μαλλιά πιασμένα σφιχτά πάνω. Αυτή είναι η επιλογή της Kourtney Kardashian για να δείχνει φροντισμένη αλλά και για να απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπό της. Tip: για να καλύψεις το λαστιχάκι πάρε μια λεπτή τούφα και γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Τέλος, σταθεροποίησε με ένα- δύο τσιμπιδάκια.

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας

Η πάντα κομψή βασίλισσα της Ισπανίας σετάρει τη μάσκα της με το ίδιο ponytail. Για να υιοθετήσεις αυτή την εκδοχή, υπάρχουν δύο μικρά μυστικά που πρέπει να εφαρμόσεις: α) να ψεκάσεις την ρίζα με dry shampoo και να την κρεπάρεις προκειμένου να δημιουργηθεί ο αντίστοιχος όγκος που βλέπεις εδώ κι έπειτα να στρώσεις με μια βούρτσα β) με ένα ψαλίδι για μπούκλες να στριφογυρίσεις το τελείωμα της κοτσίδας για να δημιουργήσεις αυτό το σπάσιμο και έπειτα να χτενίσεις από πάνω μια βούρτσα για να έχεις πιο ενιαίο αποτέλεσμα.

Olivia Palermo

Η Olivia Palermo με πιο χαμηλή, σφιχτή κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση.

Ariana Grande

Η Ariana Grande κάνει μια καριέρα και μια δεύτερη, ξεχωριστή καριέρα κάνει το ponytail της το οποίο είναι το signature χτένισμά της. Για να πετύχεις τόσο ψηλή κοτσίδα πιάσε στο ψηλότερο σημείο με ένα σφιχτό λαστιχάκι. Για να καλύψεις το λαστιχάκι, πάρε μια λεπτή τούφα, στριφογύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και σταθεροποίησε με μερικά τσιμπιδάκια. Last but not least, για να διατηρήσεις το ύψος, βάλε στο πίσω μέρος της κοτσίδας δύο- τρία τσιμπιδάκια κάθετα.

Σινιόν

Το δεύτερο συχνότερο χτένισμα που επιλέγουν οι διάσημες για να απομακρύνουν τα μαλλιά τους από το πρόσωπό τους όταν φοράνε μάσκα είναι το σινιόν. Το συγκεκριμένο χτένισμα, όπως ακριβώς και το ponytail, έχει διάφορες παραλλαγές τις οποίες μπορείς να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου. Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από αυτές.

Hailey Bieber

Χτένισε τα μαλλιά σου ψηλά με μια βούρτσα και πιάσε στο πιο ψηλό σημείο στριφγουρίζοντας ώστε να πετύχεις το σινιόν. Για να μην “τραυματίσεις” την τρίχα χρησιμοποίησε ένα μεταξωτό scrunchie όπως τα Slik.

Emily Ratajkowski

Τα it girls αγαπούν τα 90’s και το πιο 90’s αξεσουάρ όλων είναι το κλάμερ. Για να πιάσεις τα μαλλιά σου όπως η Bella Hadid διατήρησε την χωρίστρα στη μέση στο μπροστινό μέρος και πιάσε πρόχειρα το πίσω μέρος με κλάμερ.

Bella Hadid

Και η Bella Hadid αγαπά το κλάμερ. Ένας άλλος τρόπος για να πιάσεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας αυτό το hair accessory είναι όταν είναι ακόμη φρεσκολουσμένα και σχεδόν βρεγμένα κρατώντας μια λεπτή χωρίστρα στο πλάι.

Katie Holmes

Η Katy Holmes με τον πιο κλασικό και messy τρόπο να κάνει κανείς top knot. Απλώς πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά, στριφογύρισέ τα και σταθεροποίησε με ένα λαστιχάκι. Έπειτα, χρησιμοποιώντας τις παλάμες σου τρίψε απαλά για να τονίσεις τις φύτρες σου.

Μαλλιά κάτω

Σε ελάχιστες περιπτώσεις οι διάσημες σετάρουν τη μάσκα τους αφήνοντας τα μαλλιά τους κάτω. Αυτή την επιλογή θα την αφήσουμε για λίγο αργότερα, όταν οι θερμοκρασίες πέσουν.

Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker έχει τα τέλεια beach waves! Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το hair look, βάλε στα μαλλιά σου salt spray κατά μήκος, πιάσε  τρεις- τέσσερις σφιχτές πλεξίδες, πέσε για ύπνο και λύσε το επόμενο πρωί.

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber συνήθως έχει τα μαλλιά της πιασμένα. Εξαίρεση οι φορές που ο κομμωτής της, της αλλάζει χρώμα στα μαλλιά! Αυτό εδώ το ombre έπρεπε να το αναδείξει αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω!

 

And More