Αυτές είναι οι 3 πούδρες λάμψης που έχουν γίνει παγκόσμια εμμονή!

Κανόνας: δεν πας που-θε-νά το καλοκαίρι αν δεν έχεις βάλει εκείνες τις περιβόητες λάμψεις που βλέπεις στα πρόσωπα των μοντέλων ή των διασήμων και που τόσο ζηλεύεις. Αλλά ξέρω ότι οι περισσότερες (ή καμία!) δεν θέλει να πειστεί ότι ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν. Οι περισσότερες ΘΕΛΕΤΕ να αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν αλλά δεν ξέρετε ποιο. Σωστά;

Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να φωνάξω ενισχύσεις! Ή, αλλιώς, τις τρεις φίλες μου που θα σου δώσουν τη λύση. Κυρίες μου, η Betty- Lou, η Cindy- Lou και η Mary-Lou!

Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα

Η Betty- Lou Manizer της… οικογένειας The Balm είναι η κολλητή no 1. Και της έχω αδυναμία γιατί είναι πιο κοντά σε μένα (μιλάω για τις αποχρώσεις μας). Α! Επίσης, είναι πολυχρηστική. Που σημαίνει μπορείς να την απλώσεις στα μάτια σαν σκιά για να δώσεις λάμψη και βάθος, στα ζυγωματικά για να κάνεις τις πολυπόθητες λάμψεις των μοντέλων ή σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ για να ενισχύσεις την ηλιοκαμμένη όψη του καλοκαιριού!
Κοστίζει €19.00 και μπορείς να την κάνεις δική σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up

Αν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα…

H Cindy- Lou Manizer είναι η κολλητή no 2. Είναι ανοιχτόχρωμη και δίνει όλη την λάμψη της και στα δικά σου μάτια, τα ζυγωματικά ή και σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Βλέπεις, όπως και η Betty- Lou (η αδερφή της!) είναι και εκείνη πολυχρηστική!
Κοστίζει €19.00 και μπορείς να την κάνεις δική σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα…

Η Mary- Lou είναι η ξανθιά της παρέας. Έχει μεσαίο τόνο, ταιριάζει τέλεια σε αντίστοιχους τόνους επιδερμίδας και όπως και οι προηγούμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια, τα ζυγωματικά αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο.
Κοστίζει €19.00 και μπορείς να την κάνεις δική σου με ένα κλικ εδώ στην Make Me Up

Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ, πολύ σημαντικό! Κάθε πούδρα της διάσημης οικογένειας The Balm έχει εξειδικευμένη φόρμουλα χωρίς έλαια και είναι paraben- free!

Read More

And More