Αυτό είναι το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού για τέλεια επιδερμίδα!

Καλοκαίρι! Στην γλώσσα της ομορφιάς αυτή η εποχή μεταφράζεται ως η εποχή που η επιδερμίδα του σώματός μας είναι ξανά στο προσκήνιο και δεν μπορεί πια να κρυφτεί κάτω από φαρδιά παντελόνια αφού την θέση τους έχουν πάρει τα κοντά σορτς και οι μικροσκοπικές φούστες.

Η ερώτηση είναι: πώς θα αναδείξεις στο έπακρο το σώμα σου; Πώς θα έχεις super λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα;

Υπάρχει μια μαγική κίνηση που πρέπει να κάνεις κάθε φορά μετά το ντους σου και που θα σου εξασφαλίσει τα καλύτερα κοπλιμέντα και μια must αγορά! Το JOHNSON’S® Baby Oil!

Το θρυλικό λαδάκι JOHNSON’S® είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ και έχουμε αρκετούς λόγους για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Μέτρησε!

1. Χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια αίσθηση
2. Αναδεικνύει την απαλότητα και τη διάφανη λάμψη της επιδερμίδας μας αφήνοντας την εξαιρετικά ενυδατωμένη.
3. Στις βραδινές εμφανίσεις αναδεικνύει την ελκυστική λάμψη της μαυρισμένης επιδερμίδας. Ποτέ άλλοτε η επιδερμίδα σου δεν ήταν τόσο… επιθυμητή!
4. Εφαρμόζεται μετά το ντους και ενώ το νερό είναι ακόμα πάνω στο σώμα και σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία. Άρα εξοικονομείς χρόνο και δεν περιμένεις να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία ενυδάτωσης μετά το ντους καταλήγοντας κάποιες φορές να βαριέσαι!

Καλοκαίρι και JOHNSON’S® baby oil πάνε μαζί! Αν θες, φυσικά, αυτό το καλοκαίρι η επιδερμίδα σου να γίνει κέντρο της προσοχής!

Read More

And More