Bella Hadid: μετά τα boxer braids μας δείχνει την επόμενη τάση στο κούρεμα!

Είναι η Bella Hadid, αδερφή της Gigi Hadid και αν θες την γνώμη μου σε εκείνη οφείλουμε όλη αυτή την τρέλα με τις δύο πλεξίδες (δες εδώ πώς γίνεται το χτένισμα που λατρεύει όλο το Hollywood).

Και αφού άνοιξε αυτόν τον δρόμο, η Bella αποποιείται τις πλεξίδες της και μας δείχνει πιο είναι το επόμενο hot κούρεμα. Το έκανε πριν λίγο καιρό, όλα τα beauty sites γράφουν γι’αυτό κι ενώ εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα ακόμη καρέ έχει εκείνη την λεπτομέρεια που το διαφοροποιεί και προσθέτει πολλούς, πολλούς πόντους sexiness!

Δες!

/

Το καρέ της κάνει καριέρα ως Parisian bob (έτσι θα το διαβάζεις στο εξής), της το έκανε ο Eddie Parra και όπως είπε και ο ίδιος στο Byrdie, το μυστικό σε αυτό το καρέ (PARISIAN BOB ΘΥΜΗΣΟΥ!) είναι ότι έχει πάρα πολλά layers, δηλαδή άνισα μήκη κυρίως στο τελείωμά του και αυτή την ultra sexy φράντζα.

Πώς σου φαίνεται; Επειδή ξέρω πως αυτό το κούρεμα έβαλε πολλές από εσάς σε πειρασμό, να ποια δύπο πράγματα πρέπει να προσέξεις: 1. Να βρεις έναν καλό, updated κομμωτή να στο κάνει και 2. οπωσδήποτε να του δείξεις μια photo. Αυτή τη photo!

Read More

And More