Bun- bun! Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κάνεις τον κότσο σου για ΄σένα!

Ας ξεκινήσω με κάποια βασικά: bun είναι εκείνη η άλλη λέξη για τον ελληνικό κότσο (αλλά ακούγεται πιο stylish, οπότε στο εξής θα συμφωνήσουμε ότι θα το λέμε bun). Και δεν υπάρχει ένα bun: υπάρχει το πλάγιο bun, το top bun που γίνεται στην κορυφή του κεφαλιού και κάνει καριέρα και ως top knot, υπάρχει το messy bun που είναι πρόχειρα πιασμένο και στον αντίποδά του το sleek bun, εκείνο που δεν πετάει τρίχα!

Με έναν… υποσυνείδητο τρόπο η καθεμία από εμάς κάνει το bun της σε συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά. Αλήθεια, όμως, είχε σκεφτεί ποτέ ότι ο τρόπος και το σημείο που κάνουμε το bun μας μπορεί να υποδηλώνει πράγματα για το χαρακτήρα μας; Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα: θα μπορούσε ένα κορίτσι που του μιλάς και κοκκινίζει να κυκλοφορεί με ένα φλογερό και κατακόκκινο κραγιόν από το πρωί; Τρία γράμματα: Ο-Χ-Ι!

Κάπως έτσι, λοιπόν, θα αναλύσουμε και το bun όχι βάσει της… κομμωτικής αλλά βάσει της φροϋδικής προσέγγισης! Για να δεις τι εννοώ κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo (κι εντάξει, δεν είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτό θα έχουμε λύσει τα ψυχολογικά μας, αλλά όλο και κάποιο info παραπάνω θα έχουμε πάρει για το πώς μας βλέπουν οι άλλοι τουλάχιστον. Στην προκειμένη η beauty editor σου 😉

Read More

And More