Δεν θα φορούσες ποτέ ροζ σκιά; Περίμενε μέχρι να δεις αυτό το μακιγιάζ!

Από τη μία: η χρωματιστή σκιά ζει μεγάλες στιγμές δόξας. Να σου θυμίσω ότι την περασμένη εβδομάδα η Cara Delevingne εμφανίστηκε με πορτοκαλί smokey eyes! Πο-ρτο-κα-λί! Φρέσκαρε τη μνήμη μου εδώ.
Από την άλλη: υπάρχει αυτό το mini trend που λέγεται matchy- matchy trend και είναι αυτό που ουσιαστικά σετάρεσαι χρωματικά. Σετάρεις το κραγιόν με τα νύχια σου, με τη σκιά σου με ό,τι (και να θες να το τερματίσεις οοοολο αυτό το σετάρεις και με τα ρούχα σου!).

Το μοντέλο παύλα ηθοποιός Ashley Benson, λοιπόν, συνδύασε το ένα και το άλλο και εμφανίστηκε με μια ροζ σκιά στην πρεμιέρα του Pixels κάνοντας όλο τον beauty κόσμο τελικά να μιλάει την επομένη για αυτή τη ροζ σκιά.

Ο προσωπικός της make up artist, Hung Vango, μιλώντας στο Allure είπε ότι η πραγματική του πρόθεση δεν ήταν να κάνει ένα ροζ smokey eyes και πως στην συσκευασία η σκιά ήταν περισσότερο κεραμιδί.

/

Πάντως, επειδή το αποτέλεσμα αυτό μας αρέσει πολύ κι επειδή μπορεί και να θες να το αντιγράψεις, ο προσωπικός make up artist της Ashley Benson είπε ότι ένα από τα μυστικά σε αυτό το beauty look ήταν η καφέ σκιά στην ρίζα του βλεφάρου για να σπάσει το χρώμα. Κι επίσης, αποκάλυψε και ποια σκιά χρησιμοποίησε. Ή μάλλον, ποια παλέτα χρησιμοποίησε! Και πρόκειται για την Eye and Cheek Compact Pink Glow του Tom Ford από την καλοκαιρινή collection που μπορείς να δεις παρακάτω…

Επίσης, εδώ στο TLIFE ο Γιάννης Μαρκετάκης μας είχε δείξει καναδυό καλοκαίρια πριν πώς να κάνουμε χρωματιστό smokey για καλοκαίρι. Πάτησε play και… κόπιαρε!

Read More

And More