Διοξείδιο του άνθρακα και… μπουρμπουλήθρες σαμπάνιας στο πρόσωπο! Τι κάνουν!

Εν αρχή ην το botox… Κι αμέσως, πολλές από εμάς έτρεξαν στον γιατρό τους για να δουν το πρόσωπό τους πιο σφριγηλό και νέο. Όμως, υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνονταν με το botox. Γιατί όσες “ενέσεις” κι αν έκανες στο πρόσωπό σου, αυτή η χλωμή, θαμπή όψη παρέμενε πάντα η ίδια.

Όμως, όποιος ψάχνει βρίσκει και η τελευταία μου beauty ανακάλυψη που έρχεται για να διορθώσει αυτήν ακριβώς την αδυναμία μας (και όχι μόνο, αλλά τα υπόλοιπα παρακάτω…) λέγεται Fizzy Facelift με χρήση διοξειδίου του άνθρακα στο πρόσωπο. Πώς, τι, γιατί, με ποιον τρόπο; Σου έχουμε όλα τα info συγκεντρωμένα!

Τι είναι το Fizzy Facelift
Η χρήση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στους κόλπους τις Αισθητικής Ιατρικής και της Πλαστικής Χειρουργικής. Τελευταία του εφαρμογή αποτελεί το Fizzy Facelift, όπου διοξείδιο του άνθρακα, ένα άχρωμο και άοσμο αέριο, εγχύεται στο δέρμα για την ανανέωση του προσώπου. Το αέριο αυτό είναι το ίδιο που δημιουργεί τις « μπουρμπουλήθρες» στην σαμπάνια!

Πώς εφαρμόζεται

Κατά την διάρκεια της θεραπείας εισάγεται το διοξείδιο του άνθρακα με την χρήση πολύ λεπτών βελόνων κάτω από το δέρμα. Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι τοξικό για τον οργανισμό. Αρκεί να σκεφτούμε ότι κατά την διάρκεια μιας λαπαροσκοπικής επέμβασης χρησιμοποιούμε 2 με 3 λίτρα διοξειδίου του άνθρακα! Με την μέθοδο αυτή βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, με αποτέλεσμα τα ερυθρά αιμοσφαίρια να προσφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους ιστούς. Έτσι οι ιστοί του δέρματος οξυγονώνονται πολύ περισσότερο. Με την μέθοδο αυτή βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, ο τόνος και η ελαστικότητα του δέρματος, η λεμφική επιστροφή ενώ διεγείρεται η αναδιοργάνωση και ο σχηματισμός νέων ινών κολλαγόνου.

Τι αποτελέσματα έχει
Πρόκειται για μια νέα τεχνική η οποία προκαλεί σύσφιξη και βελτιώνει σημαντικά την φωτεινότητα του προσώπου. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στις λεπτές γραμμές και στην ενίσχυση της ποιότητας του δέρματος και συνεισφέρει ιδιαίτερα στην σύσφιξη του προσώπου.

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες…
– Οι συνεδρίες που απαιτούνται για τα επιθυμητά αποτελέσματα διαφέρουν κατά περίπτωση και καθορίζονται από τον γιατρό αλλά και από τις επιθυμίες του ασθενούς. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και χρειάζονται συχνές επαναλήψεις.

– Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιορίζονται αποκλειστικά στην περιοχή της θεραπείας και εκδηλώνονται ως ελαφρύς πόνος, αίσθημα θερμότητας ή μικρές εκχυμώσεις.
– Προσοχή ιδιαίτερη χρειάζεται για την περιοχή γύρω από το μάτι. Μολονότι υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι διώχνει τους μαύρους κύκλους υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εγχυθεί σε αγγείο και να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον ασθενή.
– Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται στο κέντρο Symmetria.

And More