DIY! Πώς να φτιάξεις μόνη σου ένα super ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος!

Δεν έχεις βρει ακόμη εκείνο το super ενυδατικό γαλάκτωμα; Φτιαξ’το μόνη σου! Αν όχι τώρα, τότε πότε; Αυτή είναι η περίοδος που όλες επιστρέφουμε μετά την παραλία και θέλουμε ένα πραγματικά ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος που θα μας δροσίσει και θα αφήσει την επιδερμίδα μας απαλή και σε βάθος ενυδατωμένη. Η Μαρία Σταυριανού, αισθητικός και ιδιοκτήτρια Medi Body MC μας έδειξε πώς να φτιάξουμε μόνες μας ένα super ενυδατικό και δροσιστικό γαλάκτωμα σώματος με γιαούρτι.
PS: Διατηρείται στο ψυγείο και πραγματικά είναι τρομερά ανακουφιστικό και δροσιστικό μετά τις ατέλειωτες κάτω από τον ήλιο (και να σκεφτείς ότι δεν μου αρέσει κα-θό-λου το γιαούρτι!).

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ



– 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι.
Περιέχει γαλακτικό οξύ το οποίο είναι πλούσιο σε ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
– 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες.
– 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ylang- ylang. Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο είναι μαλακτικό και επιπλέον αφροδισιακό καθώς διεγείρει τις αισθήσεις (!)

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ

Ρίχνεις το ελαιόλαδο μέσα στο γιαούρτι κι έπειτα της δύο σταγόνες ylang- ylang. Παράλληλα, ανακατεύεις με μια ξύλινη σπάτουλα (ή ό,τι άλλο έχεις στην διάθεσή σου) μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ!

Βάλε το μείγμα που μόλις έφτιαξες στο ψυγείο και άπλωσέ το στο σώμα σου μετά από κάθε ντους. Ειδικά, αν έχεις μόλις επιστρέψεις από την θάλασσα και η επιδερμίδα σου είναι ερεθισμένη από τον ήλιο, αυτό το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος θα σου φανεί σωτήριο!

And More