Don’t! Don’t! Don’t! Η τεχνική κουρέματος που έχει 8.000.000 views!

Δεν είμαι για πολλά πράγματα σίγουρη σε αυτή τη ζωή. Αλλά είμαι 1000% σίγουρη ότι όλες έχουμε κλάψει κάποτε βλέποντας τα μαλλιά μας στον καθρέφτη μετά από ένα κούρεμα- πρωτοβουλία που δεν μας άρεσε καθόλου (η δική μου τέτοια τραγική εμπειρία ήταν κάτι μυτερές αφέλειες στο κέντρο του μετώπου σαν να ήρθα από τον ΄Αρη. Και ήταν στο κούτελο. Θέλω να πω δεν κρύβονταν για κα-νέ-να λόγο!).

Και είμαι, επίσης, σίγουρη ότι η τεχνική κουρέματος που θα δεις στο βίντεο παρακάτω δεν θα σου αρέσει καθόλου. Για την ακρίβεια: δεν θα αρέσει ούτε σε μια ούτε τόσο δα!).

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω αναρτήθηκε στο BarberShapp, ένα application που συνδέει τους πελάτες με τους κομμωτές, το περασμένο Σάββατο και αυτή την στιγμή έχει περισσότερο από 8.000.000 views και χιλιάδες παναρνητικά comments!

Ας πούμε, ένας έγραψε: “Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους ολόκληρου του έθνους πως αυτό το κούρεμα δεν θα γίνει trend με τίποτα. Δεν έχω λόγια!”, και το σχόλιό του είχε 22.000 likes, δηλαδή ανθρώπους που συμφωνούσαν μαζί του. Αναρωτιέσαι γιατί; Πάτησε play και δες το βίντεο παρακάτω για να σου λυθεί κάθε απορία!

STYLISH CUT?

Quirky, Stylish and Smooth? Is this a new trend in the making? #StylistLove #ScissorsCut #HairCut Hair – Aleona StarzhinskaiaModel – Julia AndreevaVideo – Vitalii SuzdalevCheckout Aleona’s Instagram page https://www.instagram.com/aleonahairs/ or the HairFucker youtube page for more! https://www.youtube.com/watch?v=dV4nBBPw9rA / https://www.youtube.com/channel/UCIGAKC2RfTdiRqsqf1ZmrWw/videos

Posted by Barbershapp on Saturday, 20 February 2016

Εγώ δεν έχω λόγια! Εσύ;

Read More

And More