Ένα μοντέλο της Victoria Secret περπάτησε στο catwalk με εντελώς διαφορετικά μαλλιά! Δες γιατί!

Σε είχαμε ενημερώσει εδώ ότι αυτή η τάση στα μαλλιά είναι η no 1 τάση για φέτος! Και επίτρεψέ μας να πάρουμε το credit γιατί είναι κάτι που είδαμε να επιβεβαιώνεται στο catwalk της Victoria Secret! Και αυτό έχει τεράστια σημασία!

Οοοοολα αυτά τα χρόνια, από καταβολής κόσμου και… Αγγέλων έχουμε συνηθίσει τα μοντέλα της Victoria Secret να έχουν αυτούς τους πλούσιους και ultra sexy κυματισμούς. Μέχρι που φέτος, ένα μοντέλο έκανε την επανάστασή του!

Δες…

Πρόκειται για την Maria Borges η οποία είχε ζητήσει από το πρακτορείο της αν επρόκειτο να περπατήσει στο catwalk της Victoria Secret να μην φορέσει extensions! “Το δέχτηκαν και δεν το πίστευα” είπε το μοντέλο λίγο πριν το show οπότε και έγραψε και αυτό το tweet: “Είστε έτοιμοι για το show της Victoria Secret για το 2015; Θα κάνω πασαρέλα με τα afro μαλλιά μου φέτος!”.

Ποιο είναι το trend; Πρόκειται για την διαφορετικότητα, ή όπως κάνει καριέρα έξω, το individuality που ολοένα και κερδίζει έδαφος στις πασαρέλες με σκοπό να αναδειχτεί η προσωπικότητα κάθε μοντέλου και να μην δημιουργηθεί απλώς μια στρατιά με ίδια κορίτσια!

Πώς σου φαίνεται το trend;
Κάνε κλικ εδώ και δες ποια είναι η μόδα στα μαλλιά φέτος (μαζί με την διαφορετικότητα)
Θέλεις τα μαλλιά των Αγγέλων; Δες εδώ πώς θα τα αποκτήσεις!

Read More

And More