Εννιά ινσταγκραμικά σινιόν για να ανεβάσεις τις τέλειες photo αυτό το Σουκού (το δέκατο θα είναι το δικό σου)!

Το Σαββατοκύριακο θέλει δύο πράγματα: χαλαρά μαλλιά και ωραίες λήψεις. Α! Και καλό πρωινό! Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, που μπορεί να έχεις κανονίσει ένα τέλειο brunch με τις φίλες σου, εμείς κανονίσαμε για σένα το beauty look σου και πιο συγκεκριμένα, αυτό των μαλλιών σου. Και επειδή διανύουμε εκείνη τη φάση του… ότι δεν ανεβαίνει στο instagram δεν έγινε ποτέ, γιατί να μην εκμεταλλευτείς όλο το σκηνικό για μερικές τέλειες λήψεις;

Παρακάτω, τα δέκα αγαπημένα μας σινιόν που εντοπίσαμε στο instagram για να εμπνευστείς (ναι, περνάω 59998 ώρες στο instagram και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!).

Πιάσε ένα τόσο πρόχειρο σινιόν σαν να το έπιανες on the go και χωρίς να έχεις καθρέφτη μπροστά σου. Για να κάνεις το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον, τύλιξε γύρω από τα μαλλιά σου ένα μαντήλι αρκετά μαλακό ώστε να “κάθεται” σωστά.

Πιάσε ένα πλάγιο σινιόν, αρκετά πρόχειρο και χαλαρό και άφησε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Δώσε όγκο αν θέλεις προηγουμένως με ένα dry shampoo, φόρεσε και τα αγαπημένα σου γυαλιά και… strike a pose!

Γι’αυτό το look θα χρειαστείς λακ γιατί αποτέλεσμα είναι πιο sleek, λαστιχάκι, τσιμπιδάκια και ένα urban περιβάλλον.

Δούλεψε πάνω στη φυσική υφή των μαλλιών σου, δώσε όγκο κρεπάροντάς τα ελαφρώς κι έπειτα πιάσε σε ένα χαλαρό σινιόν με τσιμπιδάκια.

Με αυτό το look θέλουμε να σε εμπνεύσουμε περισσότερο για την πόζα παρά για το χτένισμα το ίδιο. Γιατί το χτένισμα είναι το κλασικό, χαλαρό low bun που αγαπάμε και που θα κάνουμε όλες μας αυτό το Σουκού!

Το ιδανικό low bun για το ιδανικό Saturday night (ή/και Friday night fever)! Σέταρέ το με ένα κραγιόν σε καθαρό κόκκινο ή berry!

Αγαπάμε τα πάντα σε αυτή τη photo! Κυρίως αγαπάμε το σινιόν και το πώς σετάρεται με τα hoops- aka σκουλαρίκια- κρίκοι. Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι προτού πατήσεις το κλικ!

Αν δεν έχεις αρκετό όγκο στα μαλλιά σου ή αν έχεις λεπτή τρίχα, πιάσε μια χαμηλή, ημιτελή κοτσίδα. Για extra πόντους στιλ στην low bun λήψη σου ακούμπησε στους ώμους σου χαλαρά ένα leather jacket.

Αν είσαι δεινή instagramer μπορείς να ανεβάσεις ένα αντίστοιχο video για το πώς να φτιάξεις το τέλειο low bun. Ή μπορείς απλώς να πατήσεις play, να κάνεις τους κόμπους που θα δεις εδώ και να ανεβάσεις το τελικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, enjoy your weekend! Και σου ευχόμαστε να είναι τόσο χαλαρό και υπέροχο όσο τα μαλλιά σου!

 

 

Read More

And More