Έβαλες flash tattoo; Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα αφαιρέσεις!

Έναν χρόνο περίπου πριν είχαμε γράψει αυτό το άρθρο: Flash tattoo! Διάβασε σήμερα εδώ για την τάση που όλοι θα μιλάνε αύριο! Και φέτος δεν υπήρξε παραλία που να μην πήγα, ακόμη κι αν μιλάμε για τις πιο ερημικές, που να μην είδα έστω ένα κορίτσι (σε κάποιες περιπτώσεις και αγόρια!) με flash tattoo!

Όμως, υπάρχει και το άλλο το task: τι γίνεται όταν το flash tattoo σου έχει ξεφτίσει; Σε αυτή την περίπτωση, πώς το ξεφορτώνεσαι; Λοιπόν, υπάρχουν δύο υπεραποτελεσματικοί τρόποι και είναι οι εξής:
Τρόπος no 1: με λάδι. Οποιοδήποτε λάδι: από λάδι σώματος, μαλλιών, μέχρι λάδι ντεμακιγιάζ ακόμη και ελαιόλαδο που έχεις στην κουζίνα σου. Το απλώνεις σε ένα βαμβάκι και τρίβεις απαλά στην περιοχή.
Τρόπος no 2: με αντηλιακό spray. Ψέκασε τοπικά το αντηλιακό βάζοντας αρκετή ποσότητα και άφησέ το για περίπου δύο λεπτά. Το μεταλλικό tattoo σου θα αρχίσει να χάνει το χρώμα του (κυριολεκτικά!) και αυτός είναι ο σκοπός. Τρίψε απαλά με χαρτί κουζίνας και το tattoo θα έχει φύγει. Αν έχουν μείνει κάποια σημάδια επανάλαβε την διαδικασία.

BTW: ‘Εχεις κάποια δική σου μέθοδο για να αφαιρέσεις το flash tattoo σου;

And More