Έχεις αναρωτηθεί γιατί τα φρύδια ήταν τόσο λεπτά στα 90’s; Ορίστε ο λόγος!

Τα 90’s έχουν επιστρέψει για τα καλά στην ζωή μας και για αρχή το καφέ κραγιόν και το περίγραμμα στα χείλη. Αλλά ευτυχώς για εμάς, όχι και τα λεπτά φρύδια! Εκεί beauty icon μας παραμένει η Cara Delevingne που την βλέπεις παραπάνω να ποζάρει για το Allure στον φακό του Mario Testino.

ΟΜΩΣ, έχεις αναρωτηθεί γιατί στα 90’s υπήρχε αυτή η μανία με το… τσιμπιδάκι; Η μανία είχε να κάνει με άλλο beauty icon της εποχής. Και να ήσουν έφηβη τότε ή κάπου εκεί στα 20 θα θυμάσαι πως όλες προσπαθούσαν να μοιάζουν στην Drew Barrymore!

Ναι, το κορίτσι που πρωταγωνιστούσε στις καμπάνιες της Guess και έκανε μόδα τα choker στο λαιμό είναι και το ίδιο κορίτσι που έκανε μόδα και τα λεπτά φρύδια!

Και μια ακόμη εκδοχή της, επίσης από τα 90’s.

Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που έκανε την Drew Barrymore να πάρει το τσιμπιδάκι φρυδιών και να βγάλει τοοοοσοοοο πολύ τα φρύδια της δεν έχω απάντηση. Μπορώ, όμως, να σου πω τι να κάνεις αν στα 90’s έκανες ότι η Drew με την διαφορά ότι τα δικά σου φρύδια δεν ξαναβγήκαν ποτέ!

Κάνε κλικ εδώ και δες πώς να παχαίνεις μόνη σου τα φρύδια σου με την τεχνική ombre! Γίνεται πανεύκολα και το αποτέλεσμα δείχνει super φυσικό!

And More