Έχεις θαμπά μαλλιά; Η υπηρεσία λάμψης της Redken είναι τέλεια και το ξέρουμε από πρώτο χέρι!

Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν και πολλά προβλήματα με τα μαλλιά τους: δεν τα έχω βάψει ποτέ (ok, η εφηβεία ήταν εξαίρεση!), είναι ολόισια που σημαίνει ότι δεν θέλουν και πολύ πιστολάκι, και κάθε τρεις μήνες απλώς κόβω τις άκρες τους.

Όμως, θα βρω πάντα αφορμή για ένα ραντεβού στο κομμωτήριο: Α) από επαγγελματική διαστροφή (πάντα βρίσκεις υλικό για την δουλειά σου και ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί σε θεραπεία ή προϊόντα) Β) για να κάνω συγκεκριμένες θεραπείες ενυδάτωσης κυρίως.

Το δικό μου hair story
Ήξερες ότι η κατάσταση των μαλλιών σου έχει να κάνει και με την ψυχολογία σου; “Αν κάποια κυρία είναι τακτική στο κομμωτήριο μπορώ να καταλάβω από τα μαλλιά της αν είναι καλά η όχι!”, μου είπε μια από τις hair stylists στο κομμωτήριο του Γιώργου Δουδέση στο Κολωνάκι. Χμμ! Ίσως και γι’ αυτό τελευταία να είχαν αποκτήσει τα μαλλιά μου θαμπή όψη! Και κάπως έτσι κατέληξα να δοκιμάζω την Υπηρεσία Λάμψης της Redken. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει σαν αποτέλεσμα εντυπωσιακή λάμψη στα μαλλιά και ενυδάτωση που προκύπτει από την ανάμειξη δύο προϊόντων: του Shades EQ Cream & Gloss.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω σου έχω φωτογραφικό ντοκουμέντο αλλά και όλα τα απαραίτητα details (σε εικόνα και λόγια) για να κλείσεις και το δικό σου ραντεβού!

Υπηρεσία λάμψης από την Redken!
Αφού κλείσεις το ραντεβού σου το πρώτο βήμα είναι να περάσεις για λούσιμο με σαμπουάν Redken φυσικά, το οποίο είναι εξειδικευμένο για τις δικές σου ανάγκες μαλλιών. Αν μάλιστα πέσεις και στα σωστά χέρια, η διαδικασία είναι α-πο-λαυ-στι-κή! Στο κομμωτήριο του Γιώργου Δουδέση, για παράδειγμα, θα έχεις ένα από τα καλύτερα μασάζ της πόλης! Έπειτα, προχωράς στο στέγνωμα των μαλλιών σου. Τόσο ώστε να παραμείνουν νωπά! Και από αυτό το σημείο ξεκινάει η μεταμόρφωση των μαλλιών σου σε στιλπνά, λαμπερά και όσο υγιή έχεις να τα δεις χρόνια!

Η υπηρεσία λάμψης της Redken γίνεται με την μίξη δύο προϊόντων της κρέμα Shades EQ Cream και του Gloss!

Η εξειδικευμένη hair stylist περνάει το μαγικό “μείγμα” κατά μήκος των μαλλιών. Στην δική μου περίπτωση, αυτό ήθελε αρκετό χρόνο! Βλέπεις, η ρίζα με τις άκρες έχουν πολλαααα εκατοστά απόσταση! Έπειτα, περιμένεις σε μια ειδική θερμαινόμενη συσκευή για 20 λεπτά ακριβώς. Ακολουθεί το λούσημο με σαμπουάν και conditioner Redken κι έπειτα περνάς για το στέγνωμα των μαλλιών σου και το χτένισμα…

Όταν τα μαλλιά είναι ακόμη βρεγμένα διαθέτουν έτσι κι αλλιώς μια φυσική λάμψη. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας τα διαπιστώνεις μετά το στέγνωμα. Και στην περίπτωση της υπηρεσίας λάμψης της Redken η λέξη “θεαματικά” είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου!

Και μερικές ακόμη θεραπείες
Η Redken είναι η εταιρία που αγαπούν οι top hair stylists ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πολλοί οίκοι στα fashion weeks “δουλεύουν” με προϊόντα styling της Redken. Η υπηρεσία λάμψης είναι μια από τις πολλές που προσφέρει η Redken και ήταν ό,τι έπρεπε για τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών. Αν εσύ έχεις άλλες ανάγκες, ιδού μερικές ακόμη must tried υπηρεσίες!
1. Υπηρεσία Redken Chemistry. Ένα cocktail συστατικών με μοναδικές ιδιότητες, φτιαγμένο αποκλειστικά για τον δικό σου τύπο!
2. Υπηρεσία Intraforce. Αν έχεις αδύναμα μαλλιά, λεπτή τρίχα και θέλεις να αυξήσεις την πυκνότητά τους αυτή η υπηρεσία είναι must. Plus: είναι ιδανική τόσο για βαμμένα όσο και για φυσικά μαλλιά.
3.
Υπηρεσία Ανανέωσης Χρώματος. Για να δώσεις extra ένταση και ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να φθείρεις την ποιότητα της τρίχας δοκίμασε την no 1 ημιμόνιμη βαφή στις ΗΠΑ, Shades EQ Cream & Gloss.

Ευχαριστούμε πολύ το κομμωτήριο του Γιώργου Δουδέση, Βουκουρεστίου 39, Κολωνάκι

Read More

And More