Extraordinary Oil από την L’Oreal Paris: το μαγικό προϊόν που χρησιμοποιούν οι beauty experts γίνεται τώρα δικό σου!

Shhh! Θα σου πω ένα μυστικό! Τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει δραστικά στον κόσμο της ομορφιάς. Και αυτό το κάτι είναι ένα θαυματουργό προϊόν που έχει μπει στα βαλιτσάκια κάθε beauty expert και που χρησιμοποιούν πάντα για να προετοιμάσουν τις επιδερμίδες των μοντέλων πριν τα shows ή των διασημότερων stars πριν από κάποιο μεγάλο red carpet event. Και το θαυματουργό αυτό προϊόν είναι το λάδι προσώπου!
Shhh! Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου αποκαλύψω κι άλλα…

Extraordinary Oil από την L’Oreal Paris: ποτέ άλλοτε ένα… θαύμα δεν ήταν τόσο προσιτό!
Η L’Oreal Paris αλλάζει το beauty routine μας και θέτει νέες βάσεις στον κόσμο της ομορφιάς με το ολοκαίνουριο Extraordinary Oil. Πρόκειται για ένα θαυματουργό λάδι περιποίησης προσώπου που συνδυάζει πολύτιμα φυσικά και αιθέρια έλαια και απομακρύνει κάθε σημάδι αφυδάτωσης και κούρασης της επιδερμίδας. Μετά το Extraordinary Oil μια νέα επιδερμίδα γεννιέται!

Πώς το χρησιμοποιείς
Η διαδικασία είναι απλή! Αρκεί να το βάλεις στο beauty routine σου. Χρησιμοποίησέ το πρωί ή/και βράδυ, για την καθημερινή σου φροντίδα, σαν θεραπεία ή συμπληρωματική περιποίηση, όπως προτείνει η top skincare expert της L’Oreal Paris, Joelle Ciocco στο βιβλίο τελετουργιών της.

Το θαύμα δεν έχει ηλικία!
Αν αναρωτιέσαι σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το Extraordinary Oil θα σου πω ότι η ομορφιά δεν κάνει διακρίσεις! Σε όποια ηλικία και αν είσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ολοκαίνουριο προϊόν της L’Oreal Paris καθώς απευθύνεται τόσο σε κάθε ηλικία όσο και σε κάθε τύπο επιδερμίδας! Α, ναι! Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, όπως η δική μου, go for it! Το Extraordinary Oil απορροφάται 100% και το μόνο που αφήνει στην επιδερμίδα σου είναι μια μοναδική θρέψη και λάμψη, τόσο που θα σε ρωτάνε τι έκανες στο πρόσωπό σου!

Δες το video tutorial
Πάτησε play και απόλαυσε την εμπειρία του Extraordinary Oil βήμα προς βήμα

Καν΄το δικό σου!
Το καλύτερο part; Το νέο θαύμα από την L’Oreal Paris μπορεί να γίνει ΤΩΡΑ δικό σου! Πώς; Μπες στην επίσημη σελίδα της L’Oreal Paris στο Facebook, δηλαδή εδώ, κάνε Like και απάντησε με comment στις ερωτήσεις που αφορούν το θαυματουργό προϊόν. Κατόπιν κλήρωσης, 20 τυχερές θα κερδίσουν το Extraordinary Oil.

PS: Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή! Μην καθυστερείς το… θαύμα της επιδερμίδας σου!

And More