Τα πιο στιλάτα χτενίσματα για την ζέστη από τους κομμωτές των star!

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο! Μέχρι να αρχίσεις να σκας από την ζέστη και να αναθεωρήσεις. Εντάξει, καμία από τις παραπάνω προτάσεις δεν εννοούσαμε γιατί α) το καλοκαίρι παραμένει υπέροχο no matter what και β) η ζέστη είναι η τέλεια αφορμή για να πειραματιστούμε με μερικά πιασίματα στα μαλλιά μας. Η ερώτηση είναι: ποια και πώς;

Ζούμε στον κόσμο των social και οι απαντήσεις που ψάχνουμε είναι μπροστά στα μάτια μας! Οι διασημότεροι hair stylist αυτή την στιγμή, εκείνοι που έχουν στο πελατολόγιό τους it girls πρώτης γραμμής (βλ. Jen Atkin για την Bella Hadid και πάει λέγοντας) έχουν instagram όπου ποστάρουν μερικά πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα για αυτές τις διάσημες. Τα επισκεφτήκαμε και ξεχωρίσαμε εκείνα που μας άρεσαν περισσότερο!

Ακολουθούν τα πιο στιλάτα χτενίσματα για καλοκαίρι που σε προστατεύουν από τη ζέστη και σου δίνουν πόντους στιλ!

Sleek half up

Αν έχεις καρέ και νομίζεις ότι δεν έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις και πολλά με τα μαλλιά, αυτό το χτένισμα σου αποδεικνύει απλώς πόσο λάθος κάνεις! Το συγκεκριμένο sleek πιάσιμο, αφαιρεί τα μαλλιά από το περίγραμμα του προσώπου και είναι μια βαθιά ανάσα δροσιάς. Επιπλέον, λόγω τραβήγματος τα χαρακτηριστικά μας δείχνουν πιο ανορθωμένα κι εμείς πιο ξεκούραστες!

Curly updo

Κάποτε οι σγουρομάλλες έκρυβαν τα σγουρά μαλλιά τους πίσω από πρέσες. Τα τελευταία χρόνια τα σγουρά είναι big thing, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Και αυτή είναι τα πλούσια μαλλιά τους που τις ζεσταίνουν. Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo για να τους δώσεις όγκο, γύρισε ανάποδα και πιάσε ένα ψηλό ponytail με τον πιο πρόχειρο τρόπο. Εξάλλου, θέλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον 90’s χαρακτήρα!

Twist- twist και τσιμπιδάκια

Το γαλλικό, πρόχειρο twist είναι μια ακόμη effortless λύση που ταιριάζει και με την υφή που αποκτούν τα μαλλιά μας το καλοκαίρι: κάπως πιο messy, κάπως πιο ατίθασα. Απογείωσε το χτένισμά σου με μερικά τσιμπιδάκια που θα έχουν ένα ιδιαίτερο τελείωμα όπως αυτά που βλέπεις εδώ. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολύ έρευνα καθώς στα περισσότερα καταστήματα με αξεσουάρ θα βρεις πολλά παρόμοια.

Chic half up

O πιο γρήγορος τρόπος για να κάνεις το χτένισμά σου να δείχνει chic είναι να επενδύσεις στο σωστό hair accessory και αγαπάμε ιδιαίτερως τις μπαρέτες. Μάλιστα, ένα tip για να μην γλιστράνε στα μαλλιά σου είναι να τις ψεκάζεις με λακ.

Bubble pony

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα bubble ponytail. Αυτό, όμως, που κάνει διαφορετικό το συγκεκριμένο είναι ότι α) τα bubbles δεν έχουν υπερβολικό όγκο β) δεν είναι σε όλο το μήκος της κοτσίδας με αποτέλεσμα να δείχνει πιο ανάλαφρη και καλοκαιρινή. Για να το πετύχεις πιάσε πρώτα τα μισά σου μαλλιά πάνω τραβώντας αρκετά προς τα πίσω κι έπειτα πιάσε σφιχτά με λαστιχάκια σε δύο σημεία: στο μέσο και στη βάση του αυχένα.

Wet, χωρίστρες και τσιμπιδάκια!

Τα απλά τσιμπιδάκια, εκείνα που έχεις πεταμένα μέσα στην τσάντα σου δέκα- δέκα, είναι big thing φέτος το καλοκαίρι και φοριούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι από την αντίθετη μεριά της βαθιάς σου χωρίστρας και έχοντας δώσει στα μαλλιά σου μια almost wet υφή με το αντίστοιχο προϊόν.

Λαστιχάκια κατά μήκος

Γιατί να κάνεις βαρετές κοτσίδες όταν μπορείς να κάνεις αυτές τις κοτσίδες; Πιάσε ένα πολύ sleek, πολύ σφιχτό ponytail και πρόσθεσε σε όλο το μήκος λαστιχάκια που κάνουν χρωματικό contrast με τα μαλλιά σου. Αν είσαι ξανθιά η καλύτερη επιλογή είναι τα μαύρα λαστιχάκια!

Messy top knot

To messy updo που μοιάζει πιασμένο τόσο πρόχειρα σαν να μην έχεις καν μπροστά σου καθρέφτη είναι από τα πλέον αγαπημένα μας χτενίσματα. Αν θέλεις να του δώσεις έναν πιο φρέσκο αέρα, ωστόσο, άφησε μια τούφα να είναι πιο έντονη στην άκρη της και, φυσικά, ενίσχυσε όλο τον χαρακτήρα του χτενίσματός σου με dry shampoo.

 

And More