Γιατί τα ενυδατωμένα χείλη με balm είναι το νέο sexy! Plus: ποια είναι τα καλύτερα!

Κάποια από τα άρθρα που διαβάζεις πολλές φορές εδώ στο Beauty είναι βιωματικά (τα περισσότερα, μάλλον, είναι βιωματικά και τυχαίνει και κάποια να ΜΗΝ είναι). Όπως αυτό εδώ. Τελευταία έχω αναπτύξει μια εμμονή με τα lip balms. Υπάρχουν στην τσάντα μου πολλά σκόρπια, τα οποία όταν έρθω εδώ σκορπίζω και πάνω στο γραφείο μου και κάθε λίγο και λιγάκι κάνω αυτή την αντανακλαστική κίνηση να τα φοράω. Αλλά να που η δική μου beauty εμμονή συνέπεσε με μια beauty άφιξη για την οποία εμείς οι beauty editors αδημονούσαμε, με μερικές photos της Gisele να φρεσκάρει το lip balm της σε ένα event πριν φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί, και με πολλά close ups από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες στα οποία τα μοντέλα φορούν αντί για κραγιόν, lip balm!

ΝΤΥΣΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΟ LIP BALM ΣΟΥ!

Στις ανοιξιάτικες πασαρέλες ναι είδαμε πολύ πορτοκαλί κραγιόν και ναι, το δοκιμάσαμε κι εδώ αλλά στην αντίπερα όχθη είχαμε πολύ φυσικότητα: στο μακιγιάζ, στα μαλλιά και κατ’ επέκτασιν και στα χείλη. Σε πολλούς οίκους όπως στον Alexander Wang, τον Blumarine, τον Balmain, τον Michael Kors, τον Tom Ford τα χείλη ήταν απλώς περασμένα με lip balm. Και γιατί το lip balm να είναι το νέο sexy; Γιατί τις τελευταίες σεζόν sexy είναι ό,τι πιο φυσικό, ατημέλητο, grunge. Sexy είναι τα κορίτσια που δεν φαίνεται να ξόδεψαν την μισή τους μέρα μπροστά από τον καθρέφτη τους. Sexy είναι τα κορίτσια που σηκώθηκαν με το ζόρι από το κρεβάτι (γιατί μάλλον το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησαν και πέρασαν φα-ντα-στι-κά!), έβαλαν ότι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν από το σπίτι τους!

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ LIP BALM
Πρόχειρο συμπέρασμα: αν έχεις lip balm φόρεσέ το! Και πρωί, και βράδυ (και μια δική μου πρόβλεψη: στα Όσκαρ που έρχονται θα δούμε πολλές διάσημες να φοράνε στο κόκκινο χαλί lip balms). Αν δεν έχεις lip balm, πήγαινε τώρα να αγοράσεις! Και εδώ σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες από τα δικά μας αγαπημένα!



1. Aquamilk lip balm, Lancaster. Είναι άχρωμο, super ενυδατικό, αφήνει τόση όση γυαλάδα πρέπει στα χείλη σου και περιέχει στη σύνθεσή του ρύζι, μέλι και γάλα καρύδας, όλα γνωστά για την super ενυδατική τους δράση!

2. Cicaplast Lip Balm, La Roche Posay. Είναι super ενυδατικό και έχει πλούσια υφή. Γι’ αυτό μην πιέσεις πολύ το tube, γιατί με ελάχιστη ποσότητα μπορείς να ενυδατώσεις για ώρες τα χείλη σου. Plus: είναι ό,τι πρέπει αν έχεις (ή έχεις περάσει) συνάχι και έχεις αυτή την ενοχλητική ξηρότητα γύρω από τη μύτη σου ή αν κάνεις θεραπεία κατά της ακμής και έχεις αυτό το ενοχλητικό αποτέλεσμα των σκασμένων χειλιών.

3. Reve de Miel, Nuxe. Περιέχει στη σύνθεσή του μέλι και είναι κάτι ανάμεσα σε scrub και balm χειλιών. Έχει ωραίο άρωμα και δεν θα χρειαστεί να επαναλαμβάνεις την χρήση του αφού από την πρώτη φορά που θα το βάλεις θα δεις μεγάλη ενυδάτωση ως αποτέλεσμα.

4. Bee Princess Bio-Eco Lip Care, Apivita. Στην Apivita θα βρεις πολλά, πολλά lip balms. Αυτό είναι ένα από τα δικά μου αγαπημένα και λόγω packaging! Ενυδατωνει και αφήνει τα χείλη απαλά και υγιή χωρίς λάμψη χάριν του ελαίου ελιάς, του μελισσοκεριού, του βούτυρου καριτέ, του βούτυρου κακάο, του ελαίου από αβοκάντο, των εστέρων jojoba, του μελιού και του εκχυλίσματος από βερίκοκο. Οπότε αν θες απλώς κάτι για ενυδάτωση αυτό είναι ό,τι πρέπει!

5. Lip scrub Brown Sugar, Sara Happ. Το πρώτο και βασικό βήμα για να δείχνουν όμορφα τα χείλη σου είναι το scrub. Και είναι πολλές φορές που το κάνω κατά την διάρκεια της ημέρας. Περιέχει μαύρη ζάχαρη, είναι απόλυτα φυσικό και βοηθάει αμέσως τα πολύ αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη να μαλακώσουν. Απλώς τρίβεις και αφαιρείς με ένα χαρτομάντηλο. Θα το βρεις στο T-Shop και κοστίζει €25.00.

6. Lip butter με γιασεμί, Κορρές. Αυτό το lip balm είναι super ενυδατικό, μυρίζει υπέροχα (γιασεμί, βλέπεις!) και αφήνει στα χείλη μια πολύ ωραία γυαλάδα και ένα φυσικό χρώμα. Κοστίζει €9.70.

7. Baby lips, Maybelline New York. Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και είναι τέ-λει-α! Από το funky packaging μέχρι την τιμή τους (θα δώσεις μόλις €3.50 για να τα αποκτήσεις)! Στο σύνολό τους είναι έξι αλλά τα δικά μου αγαπημένα είναι το Pink Punck με ελαφρύ φούξια χρώμα και passion fruit, το So Fresh με δροσιστική μέντα και διάφανο αποτέλεσμα και το Hydrate Me με SPF 20 που κάνει ωραία ενυδάτωση.

And More