Η λευκή σκιά επιστρέφει δυναμικά! Ο Γ. Μιχαηλίδης σου δείχνει πώς να την χρησιμοποιείς σωστά!

Στο νεσεσέρ μου υπάρχει πολύ καιρό τώρα μια λευκή σκιά. Και δεδομένου ότι οι σκιές δεν αλλοιώνονται εύκολα την κρατούσα σκεπτόμενη ότι ίσως έρθει εκείνη η μέρα που θα την φορέσω. Guess what; Εκείνη η μέρα έφτασε! Αν στην λευκή σκιά σου βλέπεις μια αψυχολόγητη αγορά και καμία χρηστική αξία καιρός να αλλάξεις στάση. Η λευκή σκιά είναι ένα από τα mini trends του Χειμώνα και φοριέται ποικιλοτρόπως.

Και για το ντοκουμένο του mini trend παρακάτω θα δεις τρεις διαφορετικές εκδοχές της λευκής σκιάς όπως τις είδαμε στα χειμερινά catwalks!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/6_11/WHITE_EYES.jpg

Στον οίκο Marni (αριστερά) και στον Giambattista Valli (δεξιά) η λευκή σκιά έχει τοποθετηθεί κυρίως στην εσωτερική γωνία για να δώσει ξεκούραστο βλέμμα. Και αυτό είναι ένα καλό τρικ που πρέπει να εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου με οποιοδήποτε μακιγιάζ! Από την άλλη, στον οίκο Ohne Titel η ίδια σκιά τοποθετήθηκε σε όλο το μάτι και στο κινητό βλέφαρο.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης εμπνεύστηκε από τον Ohne Titel και μας δείχνει πώς να κάνουμε το ίδιο look! Για να το αντιγράψεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ ή παρακάτω στην κάθε photo.

Read More

And More