Η Lucy Hale με το επόμενο χτένισμα που θα θες να κάνεις αν έχεις καρέ!

H Lucy Hale είναι ένα από τα αγαπημένα μας it girls και δίπλα στο όνομά της θα μπορούσε να υπάρχει πάντα το hashtag #hairgoals. Γιατί η Lucy Hale έχει hair stylist μια επίσης από τις πιο αγαπημένες μας hair stylists, την Kristin Ess και από κοινού μας έχουν δείξει κατά καιρούς πολύ ενδιαφέροντα χτενίσματα.

Μια- δυο μέρες, λοιπόν, η Lucy Hale αφέθηκε στα χέρια της Kristin Ess και μας έδειξαν το επόμενο χτένισμα που θα κάνουμε όλες εμείς που έχουμε καρέ. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα χτένισμα που μοιάζει να φλερτάρει με το pixie cut, τα μαλλιά φαίνεται να είναι πιασμένα με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος προκειμένου να δώσουν αυτή την αίσθηση των πιο κοντών μαλλιών ενώ μπροστά έχει μια βαθιά φράντζα που πηγαίνει πίσω από τα αυτιά.

Κάτω από αυτή την photo έγραψε: “Οταν η Kristin Ess σου κάνει ένα fake κοντό κούρεμα που τελικά είναι τόσο τέλειο ώστε θέλεις να το κάνεις στ’αλήθεια μια μέρα!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται αυτό το χτένισμα; Θα ήθελες να το κάνεις; Ή αυτό το κούρεμα; Με τόσα καρέ μήπως μπήκες τελικά σε πειρασμό;

Read More

And More