Johnson’s baby oil: η πιο απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που είχαμε ποτέ!

Τα λάδια είναι μεγάλη τάση πια στην ομορφιά! Αλλά πολύ, πολύ πριν οι εταιρίες αρχίσουν να λανσάρουν λάδια υπήρχε ένα που είχε την πρώτη θέση στις καρδιές μας και το beauty routine μας. Ο λόγος για το Johnson’s baby oil που μας εξασφαλίζει super ενυδατωμένη και απίστευτα απαλή επιδερμίδα!

Ελκυστική Επιδερμίδα και απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης

To Johnson’s Baby Oil προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη στην επιδερμίδα. Συνώνυμο της ομορφιάς και της περιποίησης χαρίζει μια απόλυτα ελκυστική και μεταξένια αίσθηση.
Tώρα «σπάστε το κατεστημένο» στον τρόπο που ενυδατώνετε το δέρμα μας και χρησιμοποιείστε Johnson’s® Baby Oil, αντί για το συνηθισμένο σας ενυδατικό προϊόν και χαρίστε στην επιδερμίδα σας τέλεια ενυδάτωση και μοναδική απαλότητα.

Πως; Χάρη στο μοναδικό τρόπο χρήσης του. Απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και «σφραγίζει» μέσα της 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση. Μετά σκουπιστείτε απαλά και νιώστε το δέρμα σας τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Επιλέξτε τη σύνθεση που προτιμάτε:

H γνώριμη κλασική μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα στο ροζ μπουκαλάκι, με εκχυλίσματα χαμομηλιού που ανακουφίζει και καταπραΰνει ακόμα και τις ευαίσθητες επιδερμίδες στο κίτρινο, με σύνθεση aloe vera που βοηθάει στην ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας στο πράσινο ενώ τέλος με σύνθεση bedtime που διαθέτει υπέροχο άρωμα και καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες!

To Johnson’s® Baby Oil θα είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλετε να φοράτε τα αγαπημένα σας σορτσάκια ή μίνι και να αναδείξετε την επιδερμίδα σας. Ιδανικό για τις βραδινές σας εξόδους χαρίζει μια ελκυστική λάμψη και τέλεια ενυδάτωση. Αφήνει μια υπέροχη μεταξένια αίσθηση!

Το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που αφήνει το λάδι στην βρεγμένη επιδερμίδα σας τώρα μπορείτε να το εξασφαλίσετε και σε στεγνή επιδερμίδα εξίσου αποτελεσματικά, χάρη στο Johnson’s® Baby Light Oil Spray: με μη λιπαρή υφή, απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια απαλή διάφανη λάμψη στο δέρμα.
Τώρα που τα κομμάτια τα οποία απαρτίζουν την εμφάνιση σας αφήνουν περισσότερα σημεία του σώματος ακάλυπτα, φροντίστε η επιδερμίδα σας να δείχνει απόλυτα ελκυστική και νεανική.

Γιατί η απαλότητα και η βαθιά ενυδάτωση έχουν όνομα: Johnson’s® Baby Oil

And More