Καλεσμένη σε γάμο; 7 εντυπωσιακά χτενίσματα που δεν θα επισκιάσουν τη νύφη!

Η περίοδος των γάμων ξεκίνησε! Και είμαι σίγουρη πως 8 στις 10 από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές έχετε στο ημερολόγιο σας κλεισμένες κάποιες ημερομηνίες με την ένδειξη “γάμος”. Λοιπόν, το να πας καλεσμένη σε γάμο δεν είναι εύκολη υπόθεση (ως διαδικασία είναι! Απλώς μπαίνεις  σε ένα αμάξι και πας!) γιατί θέλεις να είσαι εντυπωσιακή αλλά όχι παραπάνω εντυπωσιακή από τη νύφη. Με λίγα λόγια, να μην ξεπεράσεις αυτή τη λεπτή γραμμή.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει εκείνα τα χτενίσματα που συνδυάζουν δύο στα δύο. Εμπνεύσου και κάνε copy paste!

Hair accessories

Είναι η πιο σοφή επιλογή που μπορείς να κάνεις αν… απλώς δεν πιάνουν τα χέρια σου. Μια στέκα με αρκετό όγκο (pudded headband) θα δείξει πόσο ενημερωμένη είσαι, θα σε κάνει να τραβήξεις την προσοχή για το στιλ σου αλλά δεν θα δείξει ίχνος υπερπροσπάθειας: απλώς έβαλες την στέκα σου!

Ρομαντικό half up

Ο γάμος είναι ένα ρομαντικό event. Επίσης, για έναν γάμο επιλέγουμε συνήθως ρομαντικά φορέματα ή, τουλάχιστον, αυτό κάνουμε στην πλειοψηφία μας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, λοιπόν, είναι να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου πάνω. Ειδικά αν έχεις φράντζες τύπου Bardot αυτό το χτένισμα θα τις αναδείξει στο έπακρο.

Waves

Υπάρχουν κυματισμοί και κυματισμοί. Οι νύφες συνήθως επιλέγουν είτε κυματισμούς που θυμίζουν παλιό Χόλιγουντ είτε beachwaves. Αυτοί εδώ οι κυματισμοί είναι πιο bohemian και αν α) έχεις μακριά μαλλιά β) το στιλ σου είναι κοντά σε αυτό, επίλεξέ τους. Επίσης, δείχνουν περισσότερο σαν να έλυσες τις πλεξίδες που είχες κάνει παρά σαν να πέρασες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου για να ετοιμαστείς. Ίσως και περισσότερες ώρες από την νύφη!

  Pin it!

Μια βαθιά χωρίστρα, χαλαροί κυματισμοί σαν να στέγνωσαν τα μαλλιά σου από τη θάλασσα μετά από βουτιά και μερικά τσιμπιδάκια στο πλάι είναι ένα… ότι πρέπει look ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να ετοιμαστείς!

Mind your back

Αν έχεις σγουρά μαλλιά και οι φίλοι σου έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν με ένα συγκεκριμένο hair look καν’τους την έκπληξη. Πιάσε τα μαλλιά σου και βάλε ένα αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Τέλειο, ειδικά αν αποφασίσεις να καθίσεις στις πρώτες θέσεις!

Sleek κοτσίδα και φύτρες

Λατρεύουμε τις κοτσίδες και είναι ιδανικές για όλες τις περιστάσεις. Για το γάμο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την πιάσεις χαμηλά, να της δώσεις μια wet αίσθηση με το σωστό προϊόντα για wet look και να παίξεις με τις φαβορίτες σου.

Loose loop 

Ειδικά αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα top τύπου lingerie αυτό το χτένισμα με τον effortless χαρακτήρα του, του πάει τέλεια: σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι. Με ένα λεπτό λαστιχάκι πιάνεις τα μαλλιά σου και τα περνάς μιάμιση φορά ώστε να κάνει αυτό το εφέ.

 

And More