Καν’της δώρο το πρώτο της άρωμα! 5 ιδέες για κορίτσια που θα φορέσουν άρωμα για πρώτη φορά!

Το έχω πει- γράψει τουλάχιστον 4563 φορές, αλλά να που ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω όσο τί-πο-τα σε αυτή τη δουλειά είναι η επικοινωνία που έχουμε. Και ένα από τα καλύτερά μου είναι να απαντώ στις ερωτήσεις σου! Να, λοιπόν, τι έφτασε πριν λίγο στο mail μου…

“Καλημέρα Νατάσα και Χρόνια Πολλά,
Χρειάζομαι επειγόντως τη γνώμη σου και τις προτάσεις σου καθώς η δωδεκάχρονη βαφτιστήρα μου, μου ζήτησε δώρο για τα Χριστούγεννα ένα άρωμα! Από όσο γνωρίζω είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει άρωμα οπότε όπως καταλαβαίνεις θέλω πάρα πολύ να την ευχαριστήσω παίρνοντας κάτι που να ταιριάζει στην ηλικία της αλλά να είναι και σχετικά οικονομικό. Τη ρώτησα εάν ξέρει κάποιο άρωμα, αν έχει κάποια προτίμηση μου είπε όχι. Είναι ένα κοριτσάκι που τώρα κάνει τα πρώτα δειλά βήματα στην ομορφιά και δεν θα ήθελα να είναι κάτι πολύ εξηζητημένο.
Περιμένω σύντομα κάποια πρότασή σου
Ευχαριστώ πολύ και Καλές Γιορτές!”

Για αρχή να σου πω πως το “πρώτο” μας ό,τι δώρο παίζει πολύ, πολύ σημαντικό ρόλο και το κουβαλάμε για πάντα μαζί μας! Και ειδικά το άρωμα που είναι μνήμη (μαμά, ακόμη θυμάμαι το πρώτο άρωμα που μου πήρες εκεί γύρω στα 12 μου ;).

Στο θέμα μας, τώρα! Γι’αυτή την ηλικία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η πρώτη εντύπωση. Άρα, εκτός από τη μυρωδιά θα πρέπει να επιλέξεις κι ένα άρωμα που να έχει όμορφο μπουκάλι για να την κερδίσεις από την πρώτη- πρώτη στιγμή. Όσον αφορά τη μυρωδιά, τα floral αρώματα ταιριάζουν τέλεια σε αυτή την ηλικία. Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει πέντε αρώματα που συνδυάζουν και τα δύο!


Anais Anais του οίκου Cacharel. Είναι αρκετά floral και για πολλές εμάς που περάσαμε εφηβεία στα 90’s ήταν επίσης το πρώτο μας άρωμα.


Moschino Funny. Δροσερό και με πολύ ωραίο μπουκάλι.



Honey του Marc Jacobs. Έχει στην μυρωδιά του τη γλύκα από το μέλι και μπουκάλι που θα ενθουσιάσει την κάθε μικρή. Βεβαίως, μπορείς να τσεκάρεις όλα τα αρώματα του Marc Jacobs.

Vera Wang Princess. Έχει και αυτή τη λεπτομέρεια που το καπάκι του γίνεται δαχτυλίδι!

White Musk της The Body Shop. Κλασικό και αγαπημένο σε smart τιμή και σε εορταστικό packaging!

Όσον αφορά, τέλος, το budget σου μπορείς να το ισοφαρίσεις αγοράζοντας τα 30ml αντί για τα 50 ή τα 100.

Περιμένω εντυπώσεις και αντιδράσεις όταν της χαρίσεις το πρώτο της άρωμα!

And More