Keratin Color! Η πρώτη περιποιητική βαφή με κερατίνη από τον Schwarzkopf!

Keratin Color! Η πρώτη περιποιητική βαφή με κερατίνη από τον Schwarzkopf! | tlife.gr

Ας μιλήσουμε για βαφές μαλλιών! Όλες όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξέρουν ότι από την στιγμή που θα αποκτήσουν το τέλειο χρώμα μαλλιών, αυτό το ιδανικό που πάντα είχαν στο μυαλό τους, το αμέσως επόμενο βήμα είναι τα μαλλιά να μην είναι τόσο απαλά και υγιή όσο τα είχες συνηθίσει. Και κάπως έτσι, είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το τέλειο χρώμα μαλλιών είναι αντιστρόφως ανάλογο της υγιούς όψης. Μέχρι τώρα!

Keratin Color: η 1η περιποιητική βαφή με κερατίνη από τον Schwarzkopf!
Το πρώτο βήμα σε κάθε διαδικασία είναι συνήθως και το πιο σημαντικό. Πλέον αυτός ο κανόνας ισχύει και στις βαφές των μαλλιών! Ανακάλυψε το Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη (Keratin Care Complex) σε τρία απλά βήματα από τον Schwarzkopf, που φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία της βαφής. Η καινοτομική φόρμουλα της βαφής Keratin Color έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτριών, αφού χαρίζει χρώμα με φυσικά ρεφλέ, που αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη με διάρκεια και δυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες, για έως και 80% λιγότερο σπάσιμο. Επίλεξε ανάμεσα στις 18 μοναδικές αποχρώσεις του Keratin Color τη δική σου και απόκτησε χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!

Kerarin Color του Schwarzkopf: περιποίηση σε τέσσερα βήματα!

Υπάρχει αυτή η συνάρτηση: τέλειο χρώμα μαλλιών+ υγιή μαλλιά= Keratin Color. Πώς, όμως, λειτουργεί η νέα επαναστατική βαφή του Schwarzkopf; Στα έχουμε όλα α-να-λυ-τι-κά!

Βήμα 1: Πριν τη διαδικασία της βαφής: Η τρίχα αποτελείται σε ποσοστό έως και 90% από Κερατίνη, την πρωτεΐνη που καθορίζει τη δομή και τα χαρακτηριστικά της τρίχας, ενώ παράλληλα προσφέρει όγκο, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά. Όμως με την επίδραση της θερμότητας, των προϊόντων styling και των βαφών η Κερατίνη σταδιακά καταστρέφεται. Το Serum περιποίησης με Κερατίνη λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, γεμίζοντας τις ρωγμές της, ενώ παράλληλα προστατεύει και προετοιμάζει τα μαλλιά για να απορροφήσουν την απαραίτητη ποσότητα χρώματος για ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το μήκος τους. Το καινοτομικό pre-treatment serum εφαρμόζεται πριν τη βαφή και έρχεται να δώσει τη λύση στις ξηρές και πορώδεις άκρες που χάνουν το χρώμα τους γρηγορότερα, αφού θέτει τις βάσεις για ένα πλούσιο, όμορφο και μεγάλης διάρκειας χρώμα.

Βήμα 2: Κατά τη διάρκεια της βαφής: Η Περιποιητική Κρέμα Βαφή με Σύμπλεγμα Κερατίνης προσφέρει στα μαλλιά την προστασία που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα λαμπερό χρώμα με φυσικά ρεφλέ, καθώς εμπεριέχει μίγμα χρωστικών πιγκμέντων, ειδικά σχεδιασμένο για να αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος. Πείτε αντίο στα σκληρά χρώματα και τα ανομοιόμορφα, μη φυσικά αποτελέματα, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην διάρκεια και την κάλυψη! Τώρα, οι νέες προηγμένες τεχνολογίες που δημιούργησαν οι ειδικοί του Schwarzkopf αποκλειστικά για το Keratin προσφέρουν 100% κάλυψη των λευκών, ακόμα και στις πιο ξανθές αποχρώσεις. Παράλληλα, η επαναστατική τεχνολογία ελέγχου αμμωνίας (Ammonia Control) μειώνει αισθητά τη δυσάρεστη οσμή και μετατρέπει τη βαφή σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Βήμα 3: Μετά το τέλος της διαδικασίας βαφής: Η Μαλακτική Κρέμα Περιποίησης με Κερατίνη (Keratin Care Conditioner), χάρη στη μοναδική της φόρμουλα με Κερατίνη, λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας μετά τη βαφή για βελτιωμένη ελαστικότητα και εκθαμβωτική λάμψη.

Οι 18 αποχρώσεις του Keratin Color καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και προσδίδουν στα μαλλιά υπέροχους θερμούς, φυσικούς τόνους όπως Καστανό, Χρυσό, Χάλκινο, Καραμελέ, Μαρόν που αναδεικνύουν την επιδερμίδα καλύπτοντας τέλεια τα λευκά.

Τη νέα σειρά βαφών Keratin Color από τον Schwarzkopf θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα ευρείας κατανάλωσης από τον Φεβρουάριο του 2015 με προτεινόμενη τιμή λιανικής €9.20.

Εσύ ακόμη συμβιβάζεσαι όταν μπορείς να εξασφαλίσεις για τα μαλλιά σου όλα;

Advertisement

READ more