Κερατίνη για ολόισια μαλλιά: πόσο κάνει, πώς γίνεται και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κλείσεις ραντεβού!

Κερατίνη για ολόισια μαλλιά: πόσο κάνει, πώς γίνεται και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κλείσεις ραντεβού! | tlife.gr

Διανύουμε εποχές real beauty όπου οι makeup up arist, οι hair stylist και οι influencer μας ενθαρρύνουν να αποδεχόμαστε τον διαφορετικό εαυτό μας. Και αν έχουμε σπαστά μαλλιά να μάθουμε να τα αγαπάμε. Το ίδιο και με τα σγουρά και με τα ίσια. Αλλά να που όσες έχουμε ίσια μαλλιά τα αγαπάμε λίγο παραπάνω γιατί η αλήθεια είναι πως τα ίσια μαλλιά παίρνουν το βραβείο «τα πιο εύκολα μαλλιά του κόσμου»! Εν τω μεταξύ, ότι κι αν λένε οι influencer στο mail του TLIFE τα μηνύματα για την θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά εξακολουθούν να έρχονται σωρηδόν.

Μιλήσαμε με τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair, που έχει το απόλυτο expertise σε αυτό το θέμα και του ζητήσαμε info για τα πάντα: Τι είναι η κερατίνη; Πώς γίνεται; Πόσο θα σου κοστίσει; Μάθαμε για όλα αυτά και επιπλέον για ένα σαμπουάν που ισιώνει τα μαλλιά σου αρκεί απλώς να λουστείς! Αλήθεια, υπάρχει!

Brazilian keratin VS θεραπεία κερατίνης: βρες τις διαφορές!

Κερατίνη ειναι η πρωτεΐνη από την οποία αποτελείται η τρίχα. Η Brazilian Keratin ή αλλιώς ισιωτική θεραπεία κερατίνης, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε, είναι ουσιαστικά μια υγρή μορφή τρίχας η οποία αναμιγνύεται με την εσωτερική και εξωτερική στιβάδα των μαλλιών με αποτέλεσμα την ουσιαστική αναγγένησή της.

Κερατίνη: στεγνώνεις και έχεις πλέον ολόισια μαλλιά!

Η κερατίνη της Angelopoulos Hair προσφέρει στα μαλλιά συστατικά τα οποία είτε έχουν χαθεί με την πάροδο του χρόνου είτε έλειπαν εξαρχής. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό, βελτιώνουν και επιδιορθώνουν το στέλεχος της τρίχας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την λείανση, το τιθάσευμα των φριζαρισμένων μαλλιών και το εύκολο ίσιωμα μόνο με στέγνωμα.

Το σαμπουάν που ισιώνει τα μαλλιά με ένα λούσιμο! Υπάρχει!
Η διαδικασια ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία. Υπάρχει κερατίνη όπως η Nanocure brazilian keratin treatment by Angelopouloshair η οποία διαρκεί περίπου 2-2.5 ώρες και χαρίζει αποτελέσματα που διαρκούν από 3-5 μήνες. Επίσης, η nanocure διαθέτει εξειδικευμένες κερατίνες με κολλαγόνο για ξανθά μαλλιά, με ρινίσματα χρυσού και διαμαντιού για τους πιο απαιτητικούς. Ακόμα υπάρχει κερατίνη όπως η kerrin x η οποία μείωσε σημαντικά τον χρόνο εφαρμογής σε 70 λεπτά και μπορεί ο πελάτης να λουστεί και την ίδια μέρα.
Και ακόμα μια επαναστατική μέθοδος κερατίνης είναι η first shampoo από την sweet professional η οποία δεν έχει κανέναν περιορισμό. Η εφαρμογή της γίνεται με ένα απλό λούσιμο και κατόπιν περάσματα με πρέσα. Το first shampoo είναι το θαύμα στο κόσμο των κομμωτηριακών προϊόντων γιατί κατάφερε και μέσα 5 χρόνια αγαπήθηκε σε 65 χώρες!

Κερατίνη: δεν είναι μόνο για ίσιωμα!
Ο βασικός λόγος για να κάνουμε κερατίνη στα μαλλιά είναι η θεραπεία, η βελτίωση, δηλαδή, της ποιότητας των μαλλιών μας. Έπειτα, πολύ σημαντικός λόγος είναι το εύκολο ίσιωμα, η λείανση, η απαλότητα, η προστασία της τρίχας για μεγάλο χρονικό διάστημα, το «ξεφριζάρισμα» ενώ, τέλος, ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι για να βοηθήσουμε να μακρύνουν τα αδύναμα μαλλιά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που αγαπούν οι γυναίκες!
Ανανέωσε το ραντεβού σου κάθε 3-4 μήνες
Οι θεραπείες κερατίνης δεν επηρεάζουν μόνιμα τα μαλλιά! Τα θεαματικά αποτελέσματα διαρκούν 3 μήνες και μετά σταδιακά φθίνουν ομοιόμορφα. Έτσι, μετά από αυτό το διάστημα τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή αλλά σε σαφώς καλύτερη κατάσταση αφού η ποιότητα της τρίχας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Η συνήθης επανάληψη, λοιπόν, είναι στους 3-4 μήνες.
Τι budget να υπολογίζεις!
Το κόστος της κερατίνης διαφέρει ανάλογα με την θεραπεία και ορίζεται μετά από το consulting από τον εξειδικευμένο τεχνικό. Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν από 99 ευρώ και μπορεί να φτάσουν στα 175.
Εγκυμονούσες, θηλάζουσες και παιδιά: Do or don’t?
Οι έγκυες και οι θηλάζουσες για να εφαρμόσουν την θεραπεία κερατίνης θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους, όπως πρέπει να κάνουν και για οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Βεβαίως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επιτρέπει και κατασκευαστής του προϊόντος ενώ για παιδιά είναι κάτι που προτείνουμε από τις ηλικίες των 12 ετών και άνω.

Brazilian keratin νέας γενιάς: και μετά μπορείς να λουστείς!
Όπως σε όλα τα προϊόντα έτσι και στην brazilian keratin υπάρχει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Η διαδικασία γίνεται γρηγορότερα, με περισσότερο καλλυντικά προιόντα και σαφώς χωρίς βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό και τα μαλλιά που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν όταν ξεκίνησαν να λανσάρονται τέτοιου είδους προϊόντα. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα είναι καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και η θεραπεία συνεχίζει να εξελίσσεται. Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στο brazilian keratin είναι ότι πλέον μπορούν να γίνουν τεχνικές εργασίες χρώματος ακόμα και μετά από εφαρμογή κερατίνης, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πότε θα λουστεί ο πελάτης.
Πρόσεξε ποιον θα εμπιστευτείς!
Αυτό που διαφοροποιεί την Angelopoulos Ηair Company είναι ότι διακρίναμε την δυναμική των αποτελεσμάτων πολλά χρόνια πριν. Μέσα στα χρόνια εξελιχθήκαμε κι εμείς, ενώ δεν σταματήσαμε να αναζητάμε και να προσφέρουμε top of the line υπηρεσίες σε όσους μας εμπιστεύονται. Η διαφοροποίηση, εν ολίγοις, προήλθε μέσα από την εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια!

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε play στα βίντεο παρακάτω!

Καταστήματα Angelopoulos
t. 210 8070187 · Kifissia
t. 210 6811990 · Halandri
t. 216 7005747 · Kolonaki
t. 216 7006969 · Glyfada
t. 210 5777870 · Peristeri
t. 213 0380685 · Piraeus
t. 22890 20150 · Mykonos (cavo tagoo)
t. 210 6921050 · Ampelokipoi
t. 210 9346713 · Nea Smyrni
t. 210 7210040 · Angelopoulos Nails Kolonaki
t. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair

 

READ more