Κι όμως υπάρχει! CC βερνίκι για τα νύχια! Δες τι κάνει!

ΑΥΤΟ το θέμα ΓΙ’ΑΥΤΟ προϊόν μπορείς να το δεις από ένα εκατομύριο διαφορετικές οπτικές (εντάξει, όχι ακριβώς, αλλά πόσο εντυπωσιακό σου ακούστηκε;). Για αρχή είχες ακούσει- δει- φανταστεί ποτέ ότι υπάρχει ειδικό CC βερνίκι για τα νύχια; Ή μήπως ήξερες ότι το 71% των γυναικών έχουν πρόβλημα με τα νύχια τους; Ναι, έβλεπες ότι τα νύχια σου έσπαγαν ή ήταν κίτρινα αλλά νόμιζες ότι αυτό το θέμα ήταν δικό σου και μόνο! Λοιπόν, δεν ήταν!

Πιο συγκεκριμένα, τα στατιστικά σε σχέση με τα νύχια μας έχουν ως εξής:
– 42% σπάνε
– 23% ξεφλουδίζουν
– 22% είναι αδύναμα

Από την άλλη, αν έπρεπε με ένα μότο να περιγράψω το nail trend για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχονται αυτό θα ήταν το Dare to Go Bare (μάθε εδώ για την τάση με τα nude ή/και άβαφα νύχια για την νέα σεζόν).

Στην πράξη, τώρα, πόσο εύκολο είναι να αφήσεις τα νύχια σου χωρίς βερνίκι αν τα νύχια σου από κάτω κιτρινίζουν και δείχνουν απεριποίητα (επίσης, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές!). Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σε συστήσω στο Dr. Rescue CC Nails από την Maybelline New York, μια βάση που απομακρύνει τις κιτρινίλες, προστατεύει τα νύχια ώστε να μην εισχωρεί το χρώμα από το βερνίκι και διευκολύνει και την εφαρμογή του βερνικιού.

Κοστίζει μόλις €4.50 κι έχει γίνει αγαπημένο μου! Και κάτι ακόμη: στην σειρά Dr. Rescue της Maybelline New York θα βρεις δύο ακόμη βερνίκια και πιο συγκεκριμένα μια βάση κι ένα top coat που κάνουν τα νύχια σου να δείχνουν σαν να έκανες επαγγελματικό μανικιούρ!

And More