Κοντά κουρέματα! Τι μπορείς να κάνεις αν θες να τα μακρύνεις!

Αν είσαι καλά διαβασμένη στην ομορφιά και αν αγαπάς αυτήν εδώ τη στήλη θα ξέρεις πως το κούρεμα του 2015 ήταν το καρέ (τσέκαρε εδώ επιπλέον ποιο ήταν το πιο hot χτένισμα και το πιο hot χρώμα). Όμως, όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάνουμε κοντά κουρέματα, η επόμενη αντανακλαστική κίνηση είναι να θέλουμε να τα μακρύνουμε. Το μέσα σε πόσο διάστημα είναι αυτό που διαφοροποιείται, η αντανακλαστική κίνηση, όμως, είναι αναπόφευκτη.

Και ο πιο cool τρόπος για να μακρύνεις ένα bob ή/και καρέ κούρεμα είναι το shag κούρεμα. Απλώς ζήτησε από τον κομμωτή σου layers και φρόντισε το κούρεμα να γίνει πάνω στον φυσικό τύπο των μαλλιών σου (σγουρά και σπαστά. Αν έχεις ίσια απόφυγέ το) έτσι ώστε να αποφύγεις και τα πιστολάκια ή την πρέσα που δημιουργεί ψαλίδα και άρα εμποδίζει τα μαλλιά σου να μακρύνουν. Και να μερικά από τα πιο ωραία shag κουρέματα που έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια μας τα τελευταία (πολλά) χρόνια!

Jane Fonda

Cheryl Tiegs

Edie Campbell

Taylor Swift

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται;
Πάντως, το shag είναι ένα κούρεμα που μπορείς να κάνεις ακόμη και αν θες μια ριζική αλλαγή από τα μακριά μαλλιά στα κοντά. Και η Άρτεμις, news editor του TLIFE, το είχε τολμήσει από τις πρώτες. Δες εδώ το πριν και το μετά!

Read More

And More