Κουράστηκες να ξυρίζεσαι κάθε μέρα; Αυτό το gadget θα σε σώσει!

Το καλοκαίρι έφτασε, τα μήκη κονταίνουν και ναι, συμφωνώ ότι όλα αυτά είναι πολύ ευχάριστα, αν δεν υπήρχε εκείνος ο εφιάλτης του καθημερινού ξυρίσματος! Οι πιο… βασανισμένες (και μελαχροινές!) από εμάς ξέρουν ότι έτσι πρέπει να γίνει! Ή καλύτερα, έτσι έπρεπε να γίνεται!

Το νέο που θα σε χαροποιήσει για πάντα και θα σε απαλλάξει από τον καθημερινό σου εφιάλτη είναι η νέα αποτριχωτική συσκευή Philips Satin Perfect Wet & Dry! Και θα σταθώ στα δύο βασικά σημεία- προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσες χρησιμοποιούν άλλες αποτριχωτικές:
1. Πρέπει να περιμένεις αρκετό διάστημα μέχρι να μακρύνουν οι τρίχες και να μπορούν να πιαστούν από τις λεπίδες μέχρι να ξανακάνεις αποτρίχωση. Σε ελεύθερη μετάφραση, για κάποιες μέρες πρέπει να ξαναβάλεις το τζιν σου ή να μην μπορείς να πας για μπάνιο στη θάλασσα γι’ αυτό το λόγο.
2. Το δέρμα ερεθίζεται και αποκτά κοκκινίλες!

Και να το ακόμη καλύτερο νέο: Η Satin Perfect διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα. Είναι 100% αδιάβροχη και προσφέρει μέγιστη ευκολία στη χρήση εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα. Διαθέτει την πιο φαρδιά κεραμική κεφαλή που υπάρχει στην αγορά, η οποία της επιτρέπει να λειτουργεί πιο γρήγορα και εύκολα, αφαιρώντας αποτελεσματικά περισσότερες τρίχες με ένα μόλις πέρασμα. Έτσι κάνεις αποτρίχωση σε πολύ λιγότερο χρόνο χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα!

Επιπλέον, η Satin Perfect έχει φροντίσει και για τις απαιτητικές και ευαίσθητες περιοχές του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή, παρέχοντας ένα ειδικό κάλυμμα φιλικό για τα ευαίσθητα σημεία – όπως μπικίνι και μασχάλες – καθώς και εξάρτημα μασάζ που κάνει πιο ευχάριστη την αποτρίχωση.

Last but not least: συνδυάζει 3 χρήσεις σε μία μόλις συσκευή καθώς εκτός από την αποτρίχωση, διαθέτει μία extra ξυριστική κεφαλή για ξύρισμα ή ψαλίδισμα των τριχών. Το εξάρτημα ξυριστικής κεφαλής ακολουθεί τέλεια το περίγραμμα της γραμμής του μπικίνι ή των μασχαλών για βαθύ και απαλό ξύρισμα. Συνοδεύεται από μια πρόσθετη χτένα για το τριμάρισμα των πιο μακριών τριχών πριν από την αποτρίχωση ή το τριμάρισμα της περιοχής του μπικίνι.
Θα την βρεις σε καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών ειδών
Για περισσότερα info μπες:
www.philips.gr
www.facebook.com/PhilipsBeautyGreece

And More