Ξέχασε ότι ήξερες για το ηλιοκαμμένο look! Αυτός είναι ο νέος τρόπος να μαυρίζεις!

Περάσαμε μια περίοδο που τα solarium ήταν γεμάτα, που οι εταιρίες καλλυντικών έβγαζαν self tan η μια μετά την άλλη και που πέρναμε το πιο φαρδύ και μεγάλο πινέλο που είχαμε, το περνούσαμε από την bronzing πούδρα και μετά περνούσαμε και όλο το πρόσωπό μας! Και το αποτέλεσμα ήταν μια ματ, super μαυρισμένη επιδερμίδα που κάθε άλλο παρά κολακευτική ήταν τη στιγμή που εμείς πιστεύαμε ότι αγγίζαμε το απόγειο του sexiness!

Τα χρόνια πέρασαν (όχι πολλά), ανακαλύψαμε ότι αυτά τα self tan μας κάνουν πορτοκαλί παρά… καφέ (αν αυτό πρέπει να είναι το σωστό χρώμα) και ανακαλύψαμε επίσης ότι αυτό το αποτέλεσμα δείχνει περισσότερο άρρωστο παρά υγιές! Και ύστερα ήρθε ο όρος της sunkissed επιδερμίδας και όλες αυτές οι πούδρες λάμψεις και οι bronzing powders με shimmering αποτέλεσμα και τα πράγματα άλλαξαν…

Glowing tint: το νέο μαύρισμα!

Ο νέος τρόπος να δημιουργείς μαυρισμένο εφέ στο πρόσωπό σου θέλει τις σωστές δόσεις bronzing πούδρας, ένα touch peachy ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα και οπωσδήποτε μια λαμπερή βάση! Για να το πετύχεις, όμως και στην πράξη υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα και μυστικά που πρέπει να εφαρμόσεις. Συνέχισε να διαβάζεις…

Θέσε τις… λαμπερές βάσεις!

Σχημάτισε μια ηλιοκαμμένη και λαμπερή όψη μαζί σε όλο σου το πρόσωπο. Οι εταιρίες καλλυντικών έχουν λανσάρει bronzers σε υγρή μορφή τα οποία αναμειγνύεις με την ενυδατική σου και τα απλώνεις είτε με πινέλο είτε με τα δάχτυλά σου σε όλο το πρόσωπο. Την αναλογία την ορίζεις εσύ ανάλογα με το πόσο μαυρισμένη θέλεις να δείχνεις, αλλά έχε στο νου σου ότι το νέο μαύρισμα είναι πιο φυσικό και άρα θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Επίσης, για ακόμη πιο δροσερό αποτέλεσμα προτίμησε μια ενυδατική σε gel υφή όπως η Biotherm Aquasource Gel (€40.00) η οποία αναμειγνύεται τέλεια με το υγρό Bronzer Dew The Hoola της Benefit (€35.00).

Itchy… peachy!

Το να απλώσεις σε όλο σου το πρόσωπο μια ματ bronzing πούδρα θα σε κάνει να δείχνεις και μουντή αλλά και σκοτεινιασμένη. Επένδυσε σε ένα bronzer που θα έχει λίγο βερικοκί στο κέντρο του για να έχεις ένα hint χρώματος! Τοποθέτησε το βερικοκί σε σημεία όπως στα μάγουλα, στο κάτω μέρος των φρυδιών, την γέφυρα της μύτης. Και φυσικά, ποτέ μην ξεχνάς την υφή: είναι απαραίτητο το προϊόν που θα επιλέξεις να έχει λάμψη μέσα τόση όση πρέπει για να δείχνεις λαμπερή, υγιής, φωτεινή! Μερικά προϊόντα που έχουμε τσεκάρει και λατρεύουμε είναι:
1. Sun Blusher Artdeco με τρεις αποχρώσεις σε μια συσκευασία
2. Soleil Contouring Compact Tom Ford με τρία προϊόντα (ρουζ, highlighter και bronzer) σε μια συσκευασία
3. Bronze Butter Face & Body Veil της Laura Mercier (€45.00). Μπορείς να το χρησιμοποιείς από την κορυφή μέχρι τα πόδια
4. Toleriane Teint Bronzing Powder La Roche Posay για φυσικό bronze αποτέλεσμα

Το κόλπο για να λάμψεις από μέσα!

Το μαύρισμα αυτού του καλοκαιριού δεν είναι έντονο και κάνει focus στην υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας μας κυρίως. Ένα κόλπο για να πετύχεις αυτή τη λάμψη και το χρώμα εκ των έσω είναι να βάλεις πρώτα ένα ρουζ σε μορφή υγρή μορφή η cushion, δηλαδή με σφουγγαράκι, να το ταμπονάρεις με τα δάχτυλά σου και από πάνω να βάλεις ένα λεπτό στρώμα σκούρου make up πολύ λεπτόρρευστης υφής! Αν δεν έχεις σκούρο make up μπορείς να το αναμείξεις με ένα bronzer σε υγρή μορφή όπως είδαμε παραπάνω. Wonderful Cushion ρουζ, απόχρωση Peach Comb Sephora (€12.00) και από πάνω ένα πολύ λεπτό στρώμα Maestro Glow του Giorgio Armani!

And More