Ξέχασε τα κοραλί! Οι αποχρώσεις του μπλε είναι το νέο must χρώμα στα νύχια!

Όλες ξέρουμε πια πως το μανικιούρ είναι απαραίτητο (αυτό που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στον εαυτό σου) και πως η επιλογή του σωστού χρώματος για τα νύχια σου μπορεί να κάνει fashion statement. Και δύο στρώσεις μόνο σε κάθε νύχι αρκεί για να δείξεις πόσο ενημερωμένη ή πόσο… πίσω είσαι!

Ας ταχθούμε με το μέρος των ενημερωμένων κοριτσιών (κράτησέ το!). Σου έχω πει πολλές φορές ότι εδώ στο TLIFE έχουμε μια ντουλάπα γεμάτη καλλυντικά στην οποία τοποθετούμε κάθε νέο λανσάρισμα που φτάνει ανά εποχή. Ανοίγοντας, λοιπόν, μια από αυτές τις μέρες αυτά τα ντουλάπια διαπίστωσα πως δεν υπήρξε εταιρία καλλυντικών- οίκος- brand- όπως-θες-πες-το-δεν-αλλάζει που να μην λάνσαρε στην εποχιακή collection του ένα βερνίκι σε κάποια απόχρωση του μπλε!

Συμπέρασμα: για να το έκαναν οι εταιρίες αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια τάση προς το μπλε.

Συμπέρασμα no2: για να είσαι με το μέρος των ενημερωμένων κοριτσιών πρέπει να βάψεις τα νύχια σε κάποια μπλε απόχρωση τουλάχιστον μια φορά αυτό το καλοκαίρι!

Και για να στο κάνουμε πιο εύκολο, διαλέξαμε τα 12 αγαπημένα μας βερνίκια σε αυτή την απόχρωση. Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

And More