Κυτταρίτιδα! Βρες το σωστό προϊόν δύο μήνες πριν την παραλία!

Είναι κι αυτή η όψη φλοιού πορτοκαλιού που ανακαλύπτουμε πάντα κάθε τέτοια εποχή, λες και την βλέπουμε πρώτη φορά! Λες και δεν περάσαμε μαζί της έναν ολοοοοοκληρο Χειμώνα! Αλλά τώρα τα περιθώρια στένεψαν, τα ρούχα σου δεν σε παίρνει να σε στενεύουν πια και εννοείται ότι τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να φορέσεις κάτι πιο κοντό και δεν θες να υπάρχει ίχνος!

Λοιπόν! Ας ξεκινήσουμε τον πόλεμο με τα κατάλληλα όπλα. Τα οποία τεστάραμε για μέρες (μυρωδιές και υφές) και σου τα παρουσιάζουμε. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους, ας μην γελιόμαστε. Αυτή έχει να κάνει και με τις διατροφικές μας συνήθειες, με το αν γυμναζόμαστε κλπ. Γιατί αν εγώ έχω περάσει όλη την μέρα μου τρώγοντας βραστά λαχανικά και ψητό κρέας και εσύ το προηγούμενο βράδυ παρήγγελνες πίτσες, το αποτέλεσμα (και αυτονόητα!) δεν θα είναι το ίδιο!

Και αφού εμπέδωσες το παραπάνω και προτού δεις τα προϊόντα που επιλέξαμε για σένα, διάβασε τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν:

– Τους επόμενους μήνες βάλε αυτό το τρίπτυχο στην ζωή σου: καλύτερη διατροφή, μισή ώρα περπάτημα τη μέρα και τοπική αγωγή. Θα δεις ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να μειώσεις την κυτταρίτιδα!
– Είσαι αδύνατη αλλά έχεις κυτταρίτιδα. Λες αποκλείεται! Σου λέω, δεν αποκλείται κα-θό-λου! Κυτταρίτιδα έχει το 85-90% των γυναικών και οφείλεται στην μη ομαλή συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία, και κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς.
– Το κάπνισμα και η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και καφεϊνης ενισχύουν την κατακράτηση. Αντίθετα, το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Δύο φλιτζάνια την ημέρα πράσινο τσάι θα κάνουν την διαφορά!
– Δεν αρκεί να απλώνεις το προϊόν όπως- όπως στην επιδερμίδα σου. Θα πρέπει να κάνεις κυκλικές κινήσεις μασάζ για μερικά λεπτά.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας!

And More